ErvaringenSite

  Ervaringen Shoefresh

  Zijn jouw schoenen na het sporten ook altijd doorweekt? Of stinken jouw schoenen na een dag werken? Het is natuurlijk geen fijn onderwerp om over te praten, maar het is een veelvoorkomend probleem dat volgens Shoefresh makkelijk opgelost kan worden. Zij hebben namelijk een schoenverfrisser die al je natte en stinkende schoenen weer als nieuw laat ruiken. Ze zeggen dat het apparaat voor iedereen werkt, maar wat vinden hun eigenlijk klanten? Werkt de schoenverfrisser voor alle schoenen? En verdwijnen de vieze geurtjes echt? Op ErvaringenSite lees je hun beoordelingen en krijg je antwoord op al deze vragen. Je weet dan zeker dat de schoenverfrisser van Shoefresh een goede aanwist is en niet een totale miskoop.

  Over Shoefresh

  Het idee achter de schoenverfrisser is simpel: We wassen ons ondergoed en onze kleding om het schoon te houden, waarom doen we dat voor onze schoenen dan niet? Anton van den Brand, de eigenaar van Shoefresh, kon maar niet begrijpen dat we elke dag onze schoenen dragen maar ze nooit wassen of schoenmaken. Zo kwam hij op het idee voor de schoenverfrisser die je schoenen zowel reinigt als droogt. Er hoeft zelfs geen water voor gebruikt te worden. Je zet je schoenen op het apparaat en klaar is Kees.

  Hoe werkt de schoenverfrisser? Shoefresh legt het uit!

  Hoe werkt de schoenverfrisser?

  Er zijn verschillende functies in het apparaat verwerkt die samenwerken om de schoenen te reinigen en te drogen. Door middel van Active Oxygen technologie wordt pure lucht in de schoenen geblazen om nare geuren te verwijderen. Er komt gelijktijdig echter ook warme lucht in de schoenen. Deze warme lucht heeft de schoenen binnen maximaal 30 minuten droog. De pure en warme lucht wordt door een krachtige ventilator de schoenen ingeblazen, zodat de hele schoen schoongemaakt wordt.


  De extra’s

  De houders waar de schoenen op geplaatst worden, zijn multifunctioneel. Dit betekent dat de houders geschikt zijn voor schoenen, laarzen, scheenbeschermers, helmen en handschoenen. De infraroodsensoren in de schoenverfirsser kunnen voelen wanneer er een schoen op het apparaat geplaatst worden en gaat automatisch aan. Met het menu kun je het apparaat overigens naar jouw eigen wensen instellen.

  Klachten Shoefresh

  De website heeft een uitgebreide supportpagina voor alle klanten die vragen hebben of contact op willen nemen. Is jouw schoenverfrisser defect? Of waren er problemen met de levering? Zoek dan bij de support naar de klantenservice. Je vindt hier namelijk alle contactgegevens van het bedrijf. Je kunt gebruikmaken van het e-mailadres en telefoonnummer of een brief sturen naar het postadres. Je kunt Shoefresh echter ook bereiken via Facebook of Twitter.

  Jouw ervaringen met Shoefresh

  Heb jij de schoenverfrisser meteen aangeschaft toen je de webshop tegenkwam? Zijn jouw sportschoenen nu voor het sporten altijd fris en schoon? Schrijf dan een review over Shoefresh en vertel over jouw ervaringen met de schoenverfrisser. Is de schoenverfrisser duur? Wat vind je van de kwaliteit? En werkt het apparaat voor al jouw schoenen? Laat anderen weten of zij de schoenverfrisser moeten aanschaffen en help hen om al die vieze geurtjes uit hun schoenen te houden.

  Werkt de schoenverfrisser van Shoefresh echt tegen stinkende en natte schoenen? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier reviews en ervaringen.

  Shoefresh
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shoefresh

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shoefresh een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shoefresh. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shoefresh actief?

  Shoefresh is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shoefresh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.