Shoefresh

Alle reviews

Shoefresh

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

Shoefresh

Zijn jouw schoenen na het sporten ook altijd doorweekt? Of stinken jouw schoenen na een dag werken? Het is natuurlijk geen fijn onderwerp om over te praten, maar het is een veelvoorkomend probleem dat volgens Shoefresh makkelijk opgelost kan worden. Zij hebben namelijk een schoenverfrisser die al je natte en stinkende schoenen weer als nieuw laat ruiken. Ze zeggen dat het apparaat voor iedereen werkt, maar wat vinden hun eigenlijk klanten? Werkt de schoenverfrisser voor alle schoenen? En verdwijnen de vieze geurtjes echt? Op ErvaringenSite lees je hun beoordelingen en krijg je antwoord op al deze vragen. Je weet dan zeker dat de schoenverfrisser van Shoefresh een goede aanwist is en niet een totale miskoop.

Over Shoefresh
Het idee achter de schoenverfrisser is simpel: We wassen ons ondergoed en onze kleding om het schoon te houden, waarom doen we dat voor onze schoenen dan niet? Anton van den Brand, de eigenaar van Shoefresh, kon maar niet begrijpen dat we elke dag onze schoenen dragen maar ze nooit wassen of schoenmaken. Zo kwam hij op het idee voor de schoenverfrisser die je schoenen zowel reinigt als droogt. Er hoeft zelfs geen water voor gebruikt te worden. Je zet je schoenen op het apparaat en klaar is Kees. 

Hoe werkt de schoenverfrisser?
Er zijn verschillende functies in het apparaat verwerkt die samenwerken om de schoenen te reinigen en te drogen. Door middel van Active Oxygen technologie wordt pure lucht in de schoenen geblazen om nare geuren te verwijderen. Er komt gelijktijdig echter ook warme lucht in de schoenen. Deze warme lucht heeft de schoenen binnen maximaal 30 minuten droog. De pure en warme lucht wordt door een krachtige ventilator de schoenen ingeblazen, zodat de hele schoen schoongemaakt wordt. 


De extra’s 
De houders waar de schoenen op geplaatst worden, zijn multifunctioneel. Dit betekent dat de houders geschikt zijn voor schoenen, laarzen, scheenbeschermers, helmen en handschoenen. De infraroodsensoren in de schoenverfirsser kunnen voelen wanneer er een schoen op het apparaat geplaatst worden en gaat automatisch aan. Met het menu kun je het apparaat overigens naar jouw eigen wensen instellen.

Klachten Shoefresh
De website heeft een uitgebreide supportpagina voor alle klanten die vragen hebben of contact op willen nemen. Is jouw schoenverfrisser defect? Of waren er problemen met de levering? Zoek dan bij de support naar de klantenservice. Je vindt hier namelijk alle contactgegevens van het bedrijf. Je kunt gebruikmaken van het e-mailadres en telefoonnummer of een brief sturen naar het postadres. Je kunt Shoefresh echter ook bereiken via Facebook of Twitter.

Jouw ervaringen met Shoefresh
Heb jij de schoenverfrisser meteen aangeschaft toen je de webshop tegenkwam? Zijn jouw sportschoenen nu voor het sporten altijd fris en schoon? Schrijf dan een review over Shoefresh en vertel over jouw ervaringen met de schoenverfrisser. Is de schoenverfrisser duur? Wat vind je van de kwaliteit? En werkt het apparaat voor al jouw schoenen? Laat anderen weten of zij de schoenverfrisser moeten aanschaffen en help hen om al die vieze geurtjes uit hun schoenen te houden. 

Werkt de schoenverfrisser van Shoefresh echt tegen stinkende en natte schoenen? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier reviews en ervaringen.