ErvaringenSite

  Ervaringen Sissy Boy

  Sissy Boy is een Nederlandse keten voor kleding en accessoires. Het bedrijf heeft meer dan dertig winkels in Nederland en België. Ook verkopen zij (in sommige van hun winkels) huisraad, zoals bijvoorbeeld gordijnen en huishoudtextiel. Voor huisraad hebben zij de Sissy Boy Homeland winkels opgericht waar u terecht kunt. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Sissy Boy lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Nederlandse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Sissy Boy

  Sissy Boy werd in het jaar 1982 opgericht als Nederlandse lifestyleketen. Het begon allemaal met een boetiek in de Amsterdamse Kalverstraat en het bedrijf breidde in bijna veertig jaar uit naar zo'n 45 winkels in de Benelux. In 2009 werd de eerste winkel in België geopend, op de Meir in Antwerpen. Het bedrijf Sissy Boy ging in april 2019 failliet, er werd echter vrijwel direct een doorstart gemaakt onder de vleugels van de Termeer Groep. De Termeer Groep is tevens het familiebedrijf achter Sacha Shoes en Mansfeld. Door de doorstart bleven 45 winkels alsnog open en werd tachtig procent van de werkgelegenheid bij het bedrijf geredt, dit ging om zo'n zeshonderd banen.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Producten en diensten van Sissy Boy

  Sissy Boy verkoopt niet uitsluitend kleding en accessoires, zoals andere kledingwinkels vaak wel doen. De kleding die het bedrijf verkoopt wordt vaak omschreven als kleding voor een "luxe publiek". Naast kleding verkoopt het merk ook huishoudtextiel, zoals gordijnen en bijvoorbeeld handdoeken en theedoeken. Ook zijn er verschillende Sissy Boy Homeland winkels, dit zijn de winkels van Sissy Boy die ook huisraad verkopen. U kunt bij het bedrijf terecht in een van de fysieke winkels maar u kunt ook online bestellen vanuit uw luie stoel.

  Het bedrijf heeft verschillende opmerkelijke items geproduceerd en verkocht in de winkel. Een van die opmerkelijke items dat door het bedrijf ontworpen en verkocht is, zijn onder meer tricotjurken met diverse bloemenprints. Deze jurken zijn gebaseerd op de wikkeljurk uit de jaren zeventig die voor het eerst ontworpen werd door Diane von Fürstenberg en opnieuw werden geïntroduceerd in de jaren negentig. Naast hun eigen merk en ontwerpen verkoopt Sissy Boy ook tricotjurken van het merk King Louis.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Sissy Boy

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Sissy Boy? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Sissy Boy op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Sissy Boy vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Sissy Boy of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Nederlandse bedrijf Sissy Boy nu achter.

  Sissy Boy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sissy Boy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sissy Boy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sissy Boy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sissy Boy actief?

  Sissy Boy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sissy Boy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.