ErvaringenSite

  Ervaringen Skinlight

  Wilt u weten hoe Skinlight het doet? Dan bent u op onze ErvaringenSite op het juiste adres. Onze recensies zullen u meer inzicht geven in dit bedrijf en haar producten. U leest op- en aanmerkingen van mensen die al ervaringen hebben met Skinlight en haar diensten. Ze delen hier hun ervaringen met u, zodat u de gelegenheid krijgt om te kiezen of u bij Skinlight.nl uw huidverzorgingsproducten zult aanschaffen of bij een ander bedrijf.

  Over Skinlight

  Skinlight is een online bedrijf dat gespecialiseerd is in huidverzorging. Er is speciaal gedacht aan donkergetinte huid, voor de aanpak van huidaandoeningen die de huid donkerder maken of huidverschillen creëren. Ze heeft een scala van producten waaruit u kunt kiezen. Haar huidverzorgingsproducten zijn samengesteld op natuurlijke basis met natuurlijke ingrediënten en zijn getest.

  De formule van Skinlight werd op de markt in Nederland gelanceerd in 2014, waar het wordt geproduceerd. Skinlight is ontworpen voor het verkrijgen van een lichtere, gladde en egale huid. Skinlight helpt bij het verwijderen van sporadische vlekken zoals moedervlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsvlekken of hyperpigmentatie, maar ook voor de gehele huid.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Producten en diensten van Skinlight?

  Skinlight produceert niet alleen producten voor de huid zoals pigment crèmes, Whitening crèmes, Mama Afrika Skin Light Body, Anus bleek crème, Huid bleek crème, maar ook huidverzorgingsattributen zoals de Skinlight massagetafel.

  Skinlight biedt haar diensten zelf online aan en dus ook via andere online verkooppunten zoals Bol en Amazon. Zij is hard op weg om ook fysieke verkooppunten op te zetten. Verzending van hun producten is gratis. Bezorging vindt binnen 1 dag plaats tot aan huis. Er kan door de weeks zelfs ‘s avonds voor u worden bezorgd. Als u voor 14:00 uur besteld kunt u tussen 18:00u en 22.00u uw product ontvangen. Wat ook mogelijk is, is om het product bij het afhaalpunt van Bol op te halen. Verder krijgt de klant 14 dagen bedenktijd en mag het product gratis worden teruggestuurd als die niet tevreden is. Er is verder een klantenservice van 1X24 uur ter beschikking.

  Complimenten, klachten en tips voor Skinlight

  Skinlight zegt de wens te hebben dat haar klanten tevreden zijn met hun producten en dat zij daadwerkelijk ook afkomen van hun huidproblemen. Zij geeft daarom ook persoonlijk advies op het gebruik van haar producten. Ze geven aan ready te staan voor al uw vragen en dat u gerust contact met hen kunt opnemen via het e-mailadres: info@skinlight.nl.

  Maar als u ervaring heeft met Skinlight, dan bent u de juiste persoon om via dit medium anderen te vertellen over dit bedrijf, haar service en producten. Hoe makkelijk is het om hun website te bereiken? Hoe hebben hun producten voor u werkt? Kun u ons iets vertellen over hun klanten service? Help andere klanten wat meer te weten over wat ze kunnen verwachten van het huidverzorgingsbedrijf Skinlight door hier een review achter te laten als u er ready voor bent.

  Lees hier bij ons beoordelingen van klanten die al een ervaring hebben met Skinlight, met onder andere bleken van de huid en het gebruik van de massagetafel.

  Skinlight
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Skinlight

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Skinlight een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Skinlight. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Skinlight actief?

  Skinlight is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skinlight gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.