SmallRig

Alle reviews

SmallRig

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

SmallRig

Is fotograferen uw hobby en bent u geregeld met uw camera op pad? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om goed materiaal te hebben. Niet alleen uw camera bepaald of u een mooie foto maakt, ook bijvoorbeeld uw lichtopstelling of positie van de camera, dragen bij aan het eindresultaat. Op de website van SmallRig bieden ze u een uitgebreid aanbod van camera accessoires en het bedrijf claimt precies te weten wat u als fotograaf nodig heeft. Dit klinkt natuurlijk fantastisch, maar erg lastig te controleren. Hier op ErvaringenSite helpen we u daarbij. U kunt hier reviews lezen met daarin ervaringen en meningen van mensen die reeds bekend zijn met het bedrijf. De informatie die ze met u delen helpen u om een helder beeld van SmallRig te krijgen.

Over SmallRig
Het bedrijf SmallRig is opgericht in 2007 in Shenzhen, China en produceert betaalbare camera accessoires. Onder hun eigen naam maakt het bedrijf producten waar mee men gepersonaliseerde camera-installaties kan maken en speelt daarmee in op de behoefte van fotografen en videografen. SmallRig maakt onder andere rigs, railsystemen, behuizingen, klemmen, stangen, platen, adapters, handgrepen en allerlei bevestigings- en montage hulpmiddelen. In de jaren dat SmallRig zaken doet hebben ze het voor elkaar gekregen om hun producten in meer dan 40 landen te verkopen. Ze doen dit via hun eigen website en via de verschillende groothandels waar ze samen mee werken, zo ook in Nederland en Belgie. Als klant van SmallRig kunt u ervoor kiezen om lid te worden van hun zogeheten membership-club. Ze hebben 4 verschillende lidmaatschappen, te weten brons, zilver, goud en koning. Waarbij je bij koning de meeste korting krijgt per bestelling, gratis producten ontvangt en extra punten krijgt.

Producten en diensten SmallRig
SmallRig is gespecialiseerd in camera-installaties en biedt producten voor iedere camera-opstelling. Kijkend naar het totale aanbod, dan heeft men de producten ingedeeld in de categorieën; Camera, Telefoon, Stabilizer, Monitor, Handgreep, Schouder installatie, Matte Box, Teleprompter en Accessoires. Per productcategorie zijn er vervolgens weer diverse subcategorieën en wanneer u deze structuur volgt, komt u uiteindelijk bij uw gewenste product. Er kunnen op de producten ook allerlei filters losgelaten worden om de zoektocht te versnellen. De verschillende producten zijn uitgebreid omschreven en worden met foto’s verduidelijkt. Om klanten te helpen en meer producten te verkopen komt SmallRig op haar site met allerlei suggesties voor koppelverkoop en oplossingen voor bepaalde uitdagingen in fotografie en film maken. Ze hebben hiervoor een nieuwskanaal, een uitgebreide supportpagina waarmee u contact kunt opnemen met de firma en ze een blogpagina.

Ervaringen, mening, review SmallRig
Bent u bekend met SmallRig en haar producten? Heeft u een camera waar een aantal accessoires van SmallRig aan vast zitten? Heeft u misschien in het verleden zaken met het bedrijf gedaan? Of ben u wellicht een vaste klant van SmallRig? In alle gevallen dat u ervaringen met het bedrijf heeft horen wij van ErvaringenSite het graag. We willen u dan vragen om hier een review achter te laten met daarin niet alleen deze ervaringen, maar ook uw mening en wellicht ook klachten mochten die er zijn. Mensen horen bijvoorbeeld graag van u of het bedrijf betrouwbaar is of niet om zaken mee te doen. Op voorhand dank voor de genomen moeite.