SmartBuyGlasses

Alle reviews

SmartBuyGlasses

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

SmartBuyGlasses

Wil je graag weten waar je brillen, zonnebrillen contactlenzen online kunt kopen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van SmartBuyGlasses. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Op die manier kun je namelijk andere potentiële klanten helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij SmartBuyGlasses te plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over SmartBuyGlasses
SmartBuyGlasses maakt deel uit van de SmartBuyGlasses Optical Group, een van de meest gereputeerde online retails ter wereld voor alles wat met designer optica te maken heeft. Deze groep is niet alleen in België, maar ook in Italië, Duitsland, Groot-Brittanië en de Verenigde Staten actief. Hierdoor kan de groep samenwerken met verdelers over de hele wereld om een uitgebreid assortiment aan interessante tarieven te kunnen aanbieden. Bij SmartBuyGlasses zou je bovendien op een uitstekende service kunnen rekenen. Je kunt er kiezen uit een groot assortiment designer brillen, zonnebrillen, contactlenzen en talrijke andere optische producten. In de selectie van deze onderneming zijn zowel klassiekers als hippe trends opgenomen. Dit bedrijf stelt elke dag opnieuw de beste deals aan zijn klanten te kunnen aanbieden.

Producten en diensten van SmartBuyGlasses
Bovenaan de website kun je een algemene of specifieke term in het zoekvenster ingeven om tussen de 180 merken en 80.000 producten te zoeken. Dit komt vooral van pas als je min of meer weet waarnaar je op zoek bent. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals bijvoorbeeld zonnebrillen, brillen, contactlenzen en waardevolle collectie. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller en eenvoudiger door het aanbod van SmartBuyGlasses zou kunnen navigeren. Op de homepage kun je ook meer lezen over de bestsellers en de verschillende merken die dit bedrijf verkoopt. Volgens de informatie op deze site zou je bij dit bedrijf kunnen rekenen op twee jaar garantie, een virtueel pashokje, gegarandeerde authenticiteit en internationale verzending. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice per e-mail of via het contactformulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor SmartBuyGlasses
Heb je ooit al één of meerdere items bij dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over SmartBuyGlasses te schrijven. Op deze manier kun je andere potentiële klanten van deze onderneming een enorme dienst bewijzen. Je kunt hen bijvoorbeeld laten weten hoe jij de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit van de verkochte producten en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Wil je graag weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken!