ErvaringenSite

  Ervaringen Sneakers n Stuff

  Als je op het internet op zoek gaat naar modieuze en bijzondere kleding en schoenen dan zul je veel verschillende online shops tegenkomen. De kans is daarbij groot dat je belandt bij een webshop waar je nog nooit van gehoord hebt en die vanuit een ander land werkt. Hoe kom je dan te weten of je hier wel veilig kunt shoppen? Daar kom je heel makkelijk achter door reviews van klanten te lezen. Consumenten die al klant zijn bij de online shop die jij leuk vindt schrijven in die reviews over hun ervaringen en de kwaliteit die je mag verwachten. Je vindt deze reviews voor jouw gemak op onze website. Zodoende kom je op voorhand te weten hoe een shop gewaardeerd wordt en of het de moeite waard is er producten te bestellen.

  Over Sneakers n Stuff

  Sneakers n Stuff werd in 1999 opgericht door de Zweedse vrienden Peter Jansson en Erik Fagerlind. Beiden werkten al enkele jaren in de schoenenindustrie toen zij elkaar vonden door hun liefde voor sneakers en de daarbij horende cultuur. Inmiddels worden de aangeboden producten online wereldwijd verkocht en er zijn zeven winkels in onder andere Berlijn, Tokio en New York. Dat het merk begaan is met de gehele cultuur rondom de sneakers blijkt wel uit het feit dat er onder de winkels in deze steden een bar, een restaurant en een nachtclub gevestigd zijn. Het hoofdkantoor van het bedrijf is nog steeds in Zweden gevestigd en voor vragen over producten of klachten over bestellingen kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  De producten van Sneaker n Stuff

  Deze online shop heeft voor mannen en vrouwen een uitgebreid assortiment aan sneakers en kleding. Regelmatig worden er nieuwe modellen uitgebracht die soms jaren in het aanbod beschikbaar blijven, terwijl andere modellen in gelimiteerde oplage al uitverkocht zijn zodra ze besteld kunnen worden. Enkele van de bekende merken die Sneakers n Stuff aanbiedt zijn bijvoorbeeld Converse, Vans en Puma. Wat kleding betreft moet je denken aan T-shirts, jassen, broeken en jurken van onder andere Carhartt WIP en The North Face. De online shop maakt bestellen voor klanten eenvoudig door duidelijk en overzichtelijk alle prijzen inclusief de bezorgkosten te vermelden. Om te betalen kun je gebruik maken van veilige methode zoals PayPal of creditcard. Nederlandse klanten wordt ook de mogelijkheid geboden om achteraf te betalen met Klarna.

  Reviews over Sneakers n Stuff

  Heb jij wel eens producten besteld bij deze online shop? Dan willen wij graag van je weten wat jouw ervaring is met de gekochte artikelen en de geleverde kwaliteit en service. We bieden je daarom de mogelijkheid een beoordeling over Sneakers n Stuff op onze website achter te laten. Waarom je dat zou doen? Omdat jouw review belangrijk is voor consumenten die deze webshop nog niet kennen. Het lezen van reviews wordt voor klanten namelijk steeds belangrijker om te weten te komen wat hen te wachten staat en die van jou zal daar zeker aan bijdragen. Wacht dus niet langer en beschrijf de voor- en nadelen van het winkelen bij Sneakers n Stuff.

  Sneakers n Stuff
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sneakers n Stuff

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sneakers n Stuff een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sneakers n Stuff. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sneakers n Stuff actief?

  Sneakers n Stuff is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sneakers n Stuff gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.