ErvaringenSite

  Ervaringen Somfy

  Ben je voor privé- of professionele doeleinden op zoek naar een rolluik, alarmsysteem of raamdecoratie? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Somfy. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over dit bedrijf te schrijven. Op deze manier geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf uit te maken of de producten van Somfy iets voor hen zouden kunnen zijn. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Somfy

  Somfy is een van oorsprong Frans bedrijf dat momenteel in meer dan 50 landen actief is en 125 dochterondernemingen en 8000 werknemers in dienst heeft. De afgelopen 50 jaar zou Somfy wereldwijd miljoenen gebruikers hebben geholpen om het leven makkelijker te maken. Deze onderneming zou met duurzame, betrouwbare oplossingen werken om jou als klant een beter leven en welzijn te kunnen bieden. Dagelijks zouden er 500 ingenieurs werken aan innovaties die rust en veiligheid in jouw leven kunnen brengen. In deze context zouden de verschillende teams van Somfy mee vorm geven aan de toekomst, inclusief stille, draadloos bedienbare motoren, mobiele applicaties voor eenvoudige besturing en slimme, met elkaar communicerende oplossingen.

  Zara Spring Online Shop-Up | Fashion Shopping Haul | Trinny

  Producten en diensten van Somfy

  Op de website van Somfy kun je in eerste instantie aangeven of je een consument of professional bent. Als je weet naar welk soort product je op zoek bent, kun je een specifieke term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast kun je ook klikken op een van de categorieën, zoals Producten, Blog, Ondersteuning en Verkooppunten. Voor jouw gemak zijn deze verder opgedeeld in een aantal subcategorieën. Via de homepagina kun je ook informatieve video's bekijken of blogartikelen lezen. Enkele voorbeelden zijn "Organiseer je leven met Google Assistant" en "5 manieren om van je huis een veilige plek te maken". Heb je een vraag voor het team van Somfy? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen bij de verschillende support opties. Als je niet hebt gevonden wat je zocht, kun je de klantenservice telefonisch of via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Somfy

  Heb je ooit al één of meerdere producten bij deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met Somfy te schrijven. Hiermee kun je andere potentiële klanten een enorme dienst bewijzen, en hen helpen beslissen of de producten en diensten van dit bedrijf aansluiten bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de door Somfy geleverde producten? Is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Of wil je nog andere nuttige tips of informatie delen? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Somfy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Somfy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Somfy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Somfy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Somfy actief?

  Somfy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Somfy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.