ErvaringenSite

    Ervaringen Spartoo.nl

    Jij shopt je kleding toch zeker ook online bij Spartoo nl? Ben je ook benieuwd naar de ervaringen van andere consumenten? Wij van ErvaringenSite geven je door middel van onafhankelijke reviews en ervaringen van consumenten eerlijke informatie over deze site. Je wilt tenslotte niet voor verrassingen komen te staan. Deel jij na jouw bezoek aan Spartoo je ervaring ook weer met ons?

    Over Spartoo nl
    Spartoo nl is een nog relatief jonge webshop waar je terecht kunt voor kleding en schoenen voor zowel dames, heren en kinderen. Van origine opgericht door drie jonge jongens die hun passie voor schoenen en internet deelden. Inmiddels is de site een uitgegroeid tot een serieuze online aanbieder van zowel kleding als schoenen. Met meer dan 750 merken zit er voor jou vast ook iets tussen.

    Diensten
    Spartoo biedt op haar site op overzichtelijke wijze haar collectie aan. Als je iets zoekt kun je kiezen voor nieuw, dames, heren, kinderen, merken, exclusief, sale en luxe. De categorieën dames en heren zijn dan weer onderverdeeld in schoenen, kleding, tassen, accessoires en nieuw. Zoek je iets van een bepaald merk, dan kun je dus ook op merk selecteren. Spartoo levert je bestelling gratis. Iets wat bij andere webshops nog weleens anders. Wel bedraagt de levertijd wat langer. Bezorging wordt binnen vier dagen gegarandeerd, dus je tmoet wel wat meer geduld hebben tot je je favoriete kledingstuk in huis hebt. Retour sturen mag ook gratis en daarvoor heb je dan dertig dagen de tijd. Bovendien geeft de site een laagste prijsgarantie. Hieraan zijn natuurlijk wel wat voorwaarden verbonden, maar deze worden duidelijk op de site duidelijk verwoord. ErvaringenSite is benieuwd of jij misschien weleens contact hebt opgenomen over deze laagste prijsgarantie en wat jouw ervaringen hier dan mee waren?  Kreeg je inderdaad het verschil uitbetaald? Als extra biedt Spartoo ook nog een app aan voor gebruik met IOS en Android.

    Een kijkje in de keuken bij Spartoo!

    Spartoo Premium
    Wat ons opvalt is dat Spartoo een soort premium lidmaatschap aanbiedt. Voor een jaarlijkse bijdrage van € 14,90 heb je dan de volgende privileges: gratis bezorging via Ups waardoor je je bestelling de volgende dag al ontvangt (mits besteld voor 13.00 uur). Je kunt zonder extra kosten in drie termijnen betalen. Je kunt met 10% korting de nieuwe collectie kopen je krijgt nog eens 5% extra voordeel op reeds afgeprijsde artikelen. Denk je dat jij deze voordelen eruit haalt? Dan is een premium lidmaatschap misschien iets voor jou? Of ben je premium lid en valt het voordeel tegen? Vertel ons op ErvaringenSite over jouw ervaringen. 

    Klachten
    Op de homepage van Spartoo lezen we helemaal onderaan dat zij een 4,3 uit 5 scoren. Dit is een prima score natuurlijk. Wij zijn vooral benieuwd of jij het hiermee eens bent. We vinden het wel leuk dat je wordt uitgenodigd om je mening over de website te geven, waarmee je vervolgens € 10 korting kunt verdienen. Via help en contact wordt je geholpen bij vragen voor, tijdens of na je bestelling en bij overige vragen. Bij ‘na je bestelling’ kun je kiezen voor de optie klacht indienen over een product of service waarbij je uiteindelijk een contactformulier kunt invullen. Een termijn waarbinnen één ander wordt afgehandeld, wordt niet aangegeven. Wel is er ook de mogelijkheid om tijdens kantooruren telefonisch contact te zoeken. Als jij weleens een klacht hebt ingediend bij Spartoo zijn wij reuze benieuwd naar de afhandeling ervan. Deel daarom je ervaring en geef je beoordeling.

    Lees recensies over Spartoo.be. Bekijk hoe België over de online kleding & schoenenwinkel denkt. Hoe is de kwaliteit, service en levertermijn? Lees het bij ErvaringenSite

    Spartoo.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    5,8
    50% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    5,4

    Prijs

    6,2

    Leveren

    5,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ballerina's maat te groot, geretourneerd en geld terug

    Diana01-10-2016

    Hele leuke ballerina's gekocht voor mijn dochter.
    Toen ze aankwamen, bleken ze echter een maat te groot. Echt jammer.

    Ze waren bedoeld voor een schoolfeest, dus we wilden niet een grotere maat, het was nu te laat.

    We hebben ze teruggestuurd en iets van een week later werd het bedrag teruggestort.
    Keurig op zich, maar wel jammer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke winkel

    Sabrien29-07-2016

    Leuke winkel met veel keuze en goede prijzen

    Levering duurde echter te lang en veel langer dan beloofd. Maar de klantenservice was zeer vriendelijk en toen kwam het toch goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Geen geld terug

    Marleen06-07-2016

    Twee weken geleden heb ik mijn bestelling geannuleerd, inmiddels wacht ik al twee weken lang op mijn geld terug. Dat zou terug worden gestort. Ik heb meerdere malen telefonisch geprobeerd contact te krijgen maar alle lijnen zijn bezet. Ook word gezegd dat ik moet bellen tussen 09:00-18:00 terwijl ik dat alle keren heb gedaan. Het is gewoon erg vervelend om te af te wachten... Jammer dat er geen contact mogelijk is met de klantenservice wat ik al van meerdere gedupeerde heb gelezen. Het is ook jammer dat ik zo lang aan het wachten ben op mijn geld en nog niet iets heb kunnen vernomen..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Mw.

    Marina van den Houten01-07-2016

    Ruim een maand schoenen bij spartoo besteld ,op de dag dat ik de bestelling heb ontvangen heb ik ze gelijk geretourneerd vanwege het feit dat ze te groot waren.
    Na ruim drie weken steeds achter mijn geld , afgelopen week na 20 pogingen om klantenservice te bereiken uiteindelijk iemand opgenomen en tegen mij gezegd dat ik binnen paar dagen mijn geld op rekening krijg tot nu toe ik heb mijn geld steeds niet op mijn rekening en de telefoonnummer zegt dat niet meer in gebruik is
    Ik wil gewoon mijn geld terug en niets anders,





    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Gewoon een leuke schoenenwinkel voor mij

    Charlotje!22-06-2016

    Gewoon een leuke schoenenwinkel! Ik wacht altijd op aanbiedingen, want dat scheelt echt veel. Ik zelf heb nooit problemen gehad met verkeerde bestelling en dat soort dingen gelukkig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    handel in persoonsgegevens

    Shanti21-06-2016

    Ik had voor het eerst online schoenen besteld bij Spartoo.
    Eerst koos ik de schoenen, die gingen in het winkelmandje en daarna moest ik al mijn persoonlijke gegevens invullen en daarmee bedoel ik ook echt ál mijn gegevens, tot mijn geboortedatum aan toe.
    Alleen mijn BSN en DNA vroegen ze niet.

    Ik bestelde op zaterdag en direct na de bestelling ontving ik in mijn inbox allerlei mails met aanbiedingen maar geen bevestiging van de bestelling. De aanbiedingen bleven maar binnenkomen.
    Op maandag heb ik gevraagd hoe het zat met mijn bestelling.
    Ze zeiden dat ze geen bestelling van mij hadden ontvangen.
    Ik vroeg hoe ze dan aan mijn naam en emailadres kwamen.
    Daar wilde Spartoo geen antwoord op geven.

    Ik vroeg of ze de schoenen überhaupt wel hadden en ook nog in maat 37.
    Antwoord: ze hadden ze wel maar als ik dat wilde dan kon ik ook een andere maat bestellen.
    Waarom??
    Daarna vroegen zij aan mij waarom het bestellen niet was gelukt.
    Volgens mij was het bestellen wél gelukt want ze hadden blijkbaar wel al mijn gegevens ontvangen en die heb ik niet voor de lol gestuurd maar bij de bestelling ingevuld.
    Ik vroeg daarom maar weer hoe ze wel aan mijn naam en emailadres en andere gegevens kwamen maar de bestelling niet had ontvangen.
    Antwoord: we hebben geen bestelling ontvangen van dit emailadres en of ik aan hen een bankafschrift wilde opsturen want dan konden ze het verder voor mij uitzoeken.

    Ik heb nul vertrouwen in Spartoo want ik krijg toch sterk de indruk dat er schoenen op de site van Spartoo staan die zij niet in hun assortiment hebben.
    Ze staan blijkbaar op de website om mensen te lokken, zodat geïnteresseerden hun gegevens invullen en dat kan Spartoo dan weer lekker doorverkopen aan andere bedrijven.
    Dat is handel maar niet in schoenen maar in persoonsgegevens.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Opgelicht

    Jordy07-06-2016

    Schoenen besteld maat 39 maar kreeg na een lange tijd maat 36. Schoenen volgens de instructies terug gestuurd.

    Telefonisch onbereikbaar.

    Het geld kreeg ik pas na 18 emailtjes terug!!

    Retourkosten voor de foute bezorging kreeg ik niet terug omdat ik de schoenen niet retour heb gestuurd???

    Uit principe thuiswinkel en consuwijzer ingeschakeld. Zelfde dag kreeg ik een email dat het wel terug gestort zou worden. Ik wacht hier al weer lang op.

    Succes met jullie webshop Spartoo.be

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Insider!

    Rebecca31-05-2016

    Dit is echt een insider site, spartoo heeft geweldige schoenen in kleuren die je niet overal kan vinden. Op de site van het merk zelf ook niet! Super, voor speciale dingetjes is dit echt de beste site.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    nooit meer

    Ria 30-09-2015

    Tot 2x men schoenen terug moeten sturen. Elke keer de verkeerde maat. Moeilijk dit. ik ga weer terug naar wehkamp. Bedankt voor NIETS spartoo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Steeds groter

    Aksel29-09-2015

    Het lijkt wel alsof Spartoo bezig is aan een opmars. Ik had via via deze webshop leren kennen en vond het net anders dan anders. Nu kom ik ze steeds vaker tegen, en ook hier. De langere levertijd moeten ze misschien nog even aan werken, maar eigenlijk vind ik dat niet eens zo erg. Want je loopt al gauw op je nieuwe lievelingsschoenen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Spartoo.nl

    Uw beoordeling