Star Conflict

Alle reviews

Star Conflict

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Star Conflict

Online games zijn niet alleen bij jongens en mannen razend populair, maar ook meisjes of sommige vrouwen kunnen zich verliezen in een online spel, waarbij de factor tijd compleet uit het oog verloren wordt. De adrenalinekick, die van een dergelijk spel uitgaat, is soms zo krachtig dat u echt bewust hiermee moet omgaan. Veel ouders leggen hun kind een tijdsduur op, zodat kinderen weten dat er een bepaalde tijdspanne aan verbonden is. Volwassenen gaan hier minder strikt mee om, waardoor al gauw een verslaving om de hoek kan komen kijken. De scala aan online spelen is groot en het gaat er dus om het spel te vinden waaraan u het meeste plezier aan kunt beleven. Bent u dol op online games? Wilt u weten wat er tegenwoordig op de markt is? Kijk op ErvaringenSite en bekijk de reviews die andere gamers hebben geschreven. Lees ook hun ervaring op ErvaringenSite. 

Over Star Conflict
Star Conflict kunt u gratis als een massaal online game spelen. Het gaat om een ruimte simulatie game waar PvP ruimteschepen gevechten aangaan en PvE missies een rol spelen. Het spel is van Russische makelij en is ontwikkeld door het bedrijf Targem Games. In februari 2012 werd Star Conflict opgericht.

Producten en diensten van Star Conflict
Met de producten vanStar Conflictkunt u deelnemen aan een serie gevechten, waar u aan het roer van een ruimteschip plaatsneemt en het in de melkweg opneemt tegen huurlingen, avonturiers en anderen die zich niet bewust zijn van het gevaar dat loert in een gebied waar alleen maar doden zijn. U kunt bij Star Conflict gezamenlijk met vrienden spelen en gebruik maken van de features, die te vinden zijn op de website, zodat het spel interessanter wordt. Zo kunt u ook vaardigheden leren, die u helpen om nog meer bedreven te worden bij het spelen van het spel. Om de lijn van het verhaal te begrijpen, kunt u een korte beschrijving vinden op de webpagina. Het is ook mogelijk om anderen te stimuleren om een partnerschap met Star Conflict aan te gaan. In ruil daarvoor zijn er bonussen en andere aanbiedingen, die Star Conflictter beschikking stelt.

Registratie, garantie, betaling & klachten
Registratie bij Star Conflict kan door een account te openen en uw persoonsgegevens daarbij in te vullen. Star Conflict kan gratis worden gedownload op uw desktop of laptop. Er is een speciale webpagina waar beschreven staat wat de voorwaarden zijn om dit spel te kunnen spelen. Het spel is niet voor kinderen onder de 16 jaar en ook niet voor mensen die lijden aan bepaalde ziekten, zoals epilepsie of andere kwalen. Er is ook een klantenservice beschikbaar.

Complimenten en tips voor Star Conflict
Bent u geïnteresseerd om Star Conflict te downloaden? Wilt u de andere ervaringen van gamers weten? Ga naar ErvaringenSite en leest de ervaringen van spelers die bekend hiermee zijn. U kunt ook de verschillende reviews bekijken en zelf een oordeel vellen. 

Bent u zelf nog niet bekend met dit spel? Neem een kijkje op ErvaringenSite.