ErvaringenSite

  Ervaringen Startselect

  Fan van games? Dan heb je waarschijnlijk al gehoord van gift cards en codes om nieuwe games te kunnen spelen. Die vind je bij Startselect! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Startselect lees je hier op ErvaringenSite!

  Heb je ervaring met Startselect? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo weten anderen wat ze mogen verwachten van Startselect en help je hen bij het maken van een beslissing.

  Over Startselect
  Startselect werd in 2009 opgericht. Ze zijn een officiële retailer en bieden onder andere digitale games en giftcards voor games aan. Ze proberen om het proces van het aankopen, downloaden en spelen van de games zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ze blijven zich ontwikkelen omdat ze willen dat Startselect allerlei soorten digitale games wil aanbieden voor alle soorten gamers. Of je nu op zoek bent voor een iTunes kaart, PlayStation store credit of een splinternieuwe PC game, Startselect is waar je moet zijn! Ze zijn actief in 13 Europese landen waaronder België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, Noorwegen, Zweden, Finland en het Verenigd Koninkrijk.


  Laat het spelen beginnen!

  Diensten van Startselect
  Bij Startselect kan je terecht voor heel wat digitale producten. Of je nu op zoek bent naar een giftcard, abonnement voor je speelconsole of een nieuw spel, je vindt het allemaal op Startselect. Al de producten voor iTunes, Xbox, PlayStation, Nintendo en Steam zijn digitaal en worden meteen geleverd via e-mail. Dat wil dus zeggen dat je ze bijna meteen kan gebruiken! Je kan gemakkelijk bestellen en betalen via heel wat opties zoals credit card, PayPal of bankoverschrijving. Na je betaling krijg je een e-mail met de code van je product.

  Vragen of klachten voor Startselect
  Heb je vragen of een klacht over Startselect? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail en dan krijg je binnen het half uur antwoord! Startselect heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Startselect? Heb je er alles gevonden dat je zocht? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Startselect. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Startselect? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Startselect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  meerdere vouchers door minderjarigen via eigen rekening

  benadelen en misleiden minderjarigen door hun verkoopstechnieken. Men wordt letterlijk bestookt door hun mails waar kinderen maar hoeven door te klikken om hun aankoop te doen. Verschuilen zich achter hun algemene voorwaarden om toch maar te kunnen verkopen. Kinderen moeten de algemene voorwaarden maar lezen( welk kind kan dit volledig begrijpen ? Meeste volwassenen niet eens). Willen de ouders dan nog beschuldigen dat zij maar geen bankkaart moeten ter beschikking stellen. Zijn we in de 21ste eeuw? Bij mijn werkgever dienen we mensen ook te controleren via app's als itsme enz. Het is gemakkelijk om je hier achter de GDPR regels te verstoppen maar de werkwijze is ronduit schandalig. Natuurlijk zouden ze een zeer lucratieve doelgroep verliezen als zij dit zouden doen.

  Door: Marc Heemskerk21-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Startselect

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Startselect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Startselect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Startselect actief?

  Startselect is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Startselect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.