ErvaringenSite

  Ervaringen StockX

  Stockx is van oorsrpong een Amerikaans bedrijf en noemt zichzelf een online handelsbeurs voor spullen. U kunt hierbij denken aan voornamelijk exclusieve sneakers en merkkleding (merken zoals Supreme, Yeezy's van adidas, Jordans van Nike etc.). In 2019 begonnen zij voor het eerst met opereren in Europa, vanuit de Nederlandse plaats Veldhoven. Stockx noemt zichzelf de eerste handelbeurs in goederen wereldwijd. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stockx lezen, of u kunt uw eigen aanbevelingen,klachten en tips over Stockx door middel van een review delen. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Stockx

  Stockx is dus een handelsbeurs van goederen, maar wat houdt dit dan precies in? Het online platform verbindt kopers en verkopers van producten op dezelfde wijze als de financiële markten doen. Verkopers geven de minimumvraagprijs aan voor meestal exclusieve, (bijna) niet gedragen sportschoenen of kleding. Kopers kunnen zoeken en bieden maar krijgen ook inzage in recente verkoopcijfers via internet, prijsschommelingen en pieken en dalen van type sneakers in de afgelopen 52 weken. Is er een match van bieding en vraag - sommige bedragen voor sneakers lopen tot in de duizenden euro's- dan zorgt Stockx voor de veilige afhandeling en overdracht van goederen en geld.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  Producten en Diensten van Stockx

  Maar wat biedt Stockx nou eigenlijk aan en zit er ook wat voor u bij? Stockx handelt dus in veelal exclusieve goederen, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan limited edition Nike Jordans of de bekende adidas Yeezy's waar er altijd maar een paar van worden gemaakt. Naast sneakers (wat de meest verkochte categorie is) heeft Stockx ook nog andere categorieën waar zij in verkopen, dit zijn: streetwear, electronica, verzamelaars items, (hand) tassen en horloges. In alle categorieën worden dus exclusieve en vaak limited edition producten verkocht voor vaak hoge prijzen.

  U kunt bieden op Stockx op diverse manieren, zo heeft het platform een website waar u kunt bieden maar tegenwoordig heeft het bedrijf ook een app zodat u ook vanaf uw telefoon kunt bieden. Nadat uw bod is geaccepteerd en de aankoop is bevestigd, heeft de verkoper ongeveer twee werkdagen om de sneakers te verzenden naar de aangegeven StockX vestiging (in Europa dus die in Veldhoven). Hier zullen de professionals van Stockx kijken of het product authentiek en in orde is. Vervolgens verstuurt Stockx het product naar de koper. Als bemiddelaar vraagt Stockx wel een fee aan de koper en aan de verkoper van het product. Deze varieert per aankoop.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Stockx

  Heeft u nou ook een mening of ervaring met Stockx? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Stockx op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stockx vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Stockx of laat uw eigen review over Stockx achter.

  StockX
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over StockX

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is StockX een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over StockX. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is StockX actief?

  StockX is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StockX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.