ErvaringenSite

  Ervaringen Story

  Momenten

  kun je vastleggen met verhalen of foto’s. Op zo een manier kun je extra gezelligheid aan je leven toevoegen. Ben je een lezer? Of kijk je graag naar foto’s? Ben je op zoek naar vastgelegde momenten? Dan kun je eens Story proberen. Het laat je elke week meeleven met bekend Vlaanderen en Hollywood. Mocht je meer willen weten, kun je gerust verder lezen.

  Over Story

  Story heeft als oorsprong Antwerpen, België. Het bedrijf opereert sinds 2018, door zijn producten en diensten te koop aanbiedt via DPG Media. Dit bedrijf heeft een maatschappelijke zetel te B, Antwerpen.

  Producten en diensten van Story

  De producten en diensten van Story worden te koop aangeboden door DPG Media nv. Met een abonnement van Story kun je besparen. Het is elke week een moment voor de klant. Door de pakkende verhalen en fotomomenten in magazines zorgt het bedrijf ervoor dat er een extra tint wordt gegeven aan het leven van elke bezoeker van de website. Op hun website kun je keuze maken tussen de verschillende abonnementen. Je kunt kiezen voor een abonnement van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Zo kun je van verschillende voordelen genieten. Bij Story bestaat de mogelijkheid om de verhalen recht reeks in jouw brievenbus te krijgen. Ook kun je bepalen als je het zelf haal bij jouw krantenwinkel naar keuze. Kies je hiernaast voor het downloaden van de digitale Story? Dan kun je deze overal lezen, zij het aan de ontbijttafel, in de trein of tijdens het werken. Zo heb je nog keuze uit; het Hofjournaal, Tips & tricks, uitgebreide tvgids of het bijsturen naar wens. Om dit alles in huis te hebben heeft het bedrijf verschillende betaalmethoden beschikbaar gesteld. Op verschillende manieren kun je jouw abonnement betalen. Je hebt de mogelijkheid om per drie maanden te betalen via domiciliering, via een overschrijving of online betaling. De online betalingen kunnen met; VISA, Mastercard, ING, KBC, Belfius, Maestro, Bancontact, Mister Cash en Bancontact-app.

  Complimenten, klachten en tips voor Story

  Story heeft op de website, contact informatie waar je dagelijks terecht kan voor complimenten, klachten en of tips voor het bedrijf. Ook als je klachten heb, kun je contact opnemen met de klantenservice. Van maandag tot vrijdag, telkens van 8.00uur tot 17.00 uur en op de zaterdag van 9.00uur tot 13.00uur, kun je telefonisch contact maken. Eventueel kun je ook een e-mail sturen naar de klantcontactcenter. Mocht je toch geen contact willen maken met de klanten service? Dan kun je gerust kiezen voor de optie veel gestelde vragen. Vragen zoals; wanneer wordt mijn magazine geleverd? Hoe wordt mijn magazine geleverd? Waar vind ik mijn abonneenummer terug? Zijn allemaal vragen die je kunt vinden bij deze optie. Heb je met al de producten en diensten die Story biedt, ervaring opgedaan? Dan zouden wij het op prijs stellen als je een review of beoordeling achterlaat op onze website; Ervaringensite.be. Dit kan andere klanten helpen om een goede keuze te maken, wanneer ze op zoek gaan naar zulke diensten. Op zo een manier help je hun zoektocht verbeteren.

  UAE ONLINE SHOP REVIEW PART 2

  Story
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Story

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Story een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Story. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Story actief?

  Story is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Story gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.