ErvaringenSite

  Ervaringen S'well

  Online shops zijn tegenwoordig al net zo normaal als normale winkels. Ze bieden ons zelfs extra voordelen omdat je niet meer bij de kassa in de rij hoeft te staan en omdat je op elk moment van de dag een bestelling kunt plaatsen. Maar welke kwaliteit en service geven online winkels? Deze vraag is vooral interessant als het gaat om webshops die gevestigd zijn in andere landen zoals de Verenigde Staten. Lees hoe klanten dit soort shops waarderen in de reviews die zij op onze website geplaatst hebben. Aan de hand van die reviews kom je meer te weten over hoe snel goederen geleverd worden, wat je het beste kunt doen als je een klacht hebt en hoe een online shop met je omgaat als je een bestelling wilt terugsturen. We hopen je het met al deze informatie een stuk makkelijker te maken om voor de juiste online shop te kiezen.

  Over S'Well

  In 2010 vond Sarah Kauss dat er te veel plastic wegwerpflessen gebruikt werden. In die tijd werd er over duurzaamheid niet veel nagedacht, het lukte haar desondanks toch om een nieuw soort thermosfles op de markt te brengen. Dat ontwerp legde haar bedrijfje geen windeieren en anno 2021 verkoopt S'Well behalve dit soort flessen ook duurzame kommen en andere keukenaccessoires. Bovendien wordt er samengewerkt met UNICEF om schoon drinkwater te leveren aan gemeenschappen die dat nu nog niet hebben. Voor vragen over producten kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen of door de chatfunctie op de website te gebruiken.

  Chat KLIEN Online Shop yang TERLUCU!! 😂 [3]

  De producten van S'Well

  S'Well biedt duurzame producten die je thuis of onderweg kunt gebruiken. Nog steeds worden diverse modellen zelfontworpen thermosflessen verkocht. Het assortiment is ondertussen uitgebreid met producten zoals voedselcontainers en accessoires zoals filters, bestek en roestvrijstalen rietjes. Je kunt veel van de verkochte producten personaliseren door ze met je naam of initialen te laten bedrukken en je kunt vrienden of familie een tegoedbon van S'Well cadeau doen. De producten die je bestelt zijn te betalen met creditcard of PayPal en tijdens het bestellen kies je zelf de levertermijn. Hoe sneller je jouw producten wilt ontvangen hoe meer je betaalt. Producten die na ontvangst niet aan je verwachtingen voldoen kun je binnen dertig dagen terugsturen. Je betaalt daarvoor wel zelf de verzendkosten.

  Reviews over S'Well

  Aangezien het bedrijf achter deze website in de Verenigde Staten gevestigd is vinden wij het belangrijk dat iedereen mag weten welke service en kwaliteit ze mogen verwachten. Om dat te kunnen doen hebben we jouw hulp als klant bij S'Well nodig. Hoe je ons kunt helpen? Door een gedetailleerde beoordeling over deze online shop op onze website te publiceren maak je het voor andere consumenten een stuk makkelijker. Zij kunnen in jouw review lezen wat je hebt meegemaakt en hoe je de kwaliteit van de producten en het bedrijf in het algemeen waardeert. Door de ervaring die jij hebt opgedaan met anderen te delen maak je het voor ons mogelijk om een duidelijk beeld te laten zien van de manier waarop S'Well met haar klanten omgaat.

  S'well
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over S'well

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is S'well een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over S'well. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is S'well actief?

  S'well is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van S'well gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.