ErvaringenSite

  Ervaringen Terapy

  Ben je op zoek naar een bedrijf dat zitzakkenverkoopt? Dan zou het aanbod van Terapy wel eens iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming? Dan is dit jouw kans om een korte, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Jouw informatie kan namelijk heel waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een aankoop via deze webshop te doen.

  Over Terapy

  Terapy is een Nederlandse onderneming waarvan het hoofdkantoor in de hoofdstad Amsterdam is gevestigd. Volgens dit bedrijf hebben we in de hedendaagse samenleving steeds meer nood aan rustmomenten en -plekken. Net zoals tablets, computers en smartphones, moeten wij volgens de oprichters van Terapy zelf ook regelmatig opladen. En dit niet alleen wanneer we slapen, maar ook overdag. Het doel van elke zitzak van deze onderneming is dan ook complete ontspanning. Van een goed gesprek met een van je kinderen tot een aangename leesplek, de artikelen van Terapy zouden dit allemaal voor je kunnen regelen. De producten van dit bedrijf zouden bekendstaan omwille van hun kwalitatieve eigenschappen en uitgebreid assortiment. Er zouden zitzakken voor elke leeftijd en in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Tot slot biedt Terapy ook nog andere items, zoals geurkaarsen en nek- en meditatiekussens.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  Producten en diensten van Terapy

  Het aanbod van Terapy is opgedeeld in een aantal categorieën, zoals Zitzakken, Outdoor, Zwanger & Baby, Accessoires en Zitzak hoezen. De eerste categorie is verder opgedeeld in de subcategorieën Kleur, Formaat & Vorm en Toepassing. Deze zijn vervolgens nog gesorteerd, zodat je vlot door het menu kunt navigeren. Op de homepage kun je ook meer lezen over de populairste producten van Terapy en over welke manier deze onderneming je kan helpen bij het inrichten van jouw evenement. Volgens de informatie die op de site beschikbaar is, zou je bij dit bedrijf kunnen rekenen op een ergonomische aanpak waarbij de zitzakken zich volledig aan jouw lichaam aanpassen, op een breed scala aan designs en kleuren, gratis verzending in België en Nederland en een snelle levering binnen de 3 werkdagen. Als je vragen hebt voor het team van Terapy, kun je de klantenservice van dit bedrijf telefonisch, per e-mail, via social media of aan de hand van het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Terapy

  Heb je ooit al een zitzak of een ander product via deze onderneming gekocht? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige review over Terapy te schrijven. Zo help je andere potentiële klanten beslissen of het aanbod van deze onderneming aansluit op hun persoonlijke wensen en behoeften. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent met de kwaliteit van de items die dit bedrijf verkoopt, hoe je het bestel- en betaalproces hebt ervaren en of je je product inderdaad binnen de 3 werkdagen mag verwachten? Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag. En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je eenvoudigweg hier te klikken.

  Terapy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Terapy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Terapy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Terapy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Terapy actief?

  Terapy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Terapy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.