ErvaringenSite

  Ervaringen Tessabit

  Om goed voorbereid een aankoop te doen bij een online shop die je niet kent heb je de hulp van andere consumenten nodig. Wij zijn ons daarvan bewust en bieden je daarom de reviews die deze klanten hebben geschreven op onze website aan. Zo lees je precies wat hun ervaringen zijn waardoor je erachter komt welke webshops betrouwbaar zijn en welke niet. Door aandachtig alle informatie over de manier van werken, de levertijden en de afhandeling van klachten te lezen krijg je een duidelijk beeld om te bepalen waar jij het beste de producten bestelt die je nodig hebt. We hopen dat je er je voordeel mee kunt doen.

  Over Tessabit

  Het Italiaanse merk Tessabit is in 1953 in Como opgericht en begon in haar eerste boetieks met de verkoop van mode voor dames, heren en kinderen. Inmiddels is het merk wereldwijd bekend en werken er meer dan 100 mensen die onder andere de online shop beheren. Voor vragen kun je contact opnemen met de internationale klantenservice. Je kunt van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren een e-mail sturen of gebruik maken van Whatsapp om je vragen te stellen. Je kunt eventueel ook het contactformulier op de website gebruiken. Zoals de meeste online shops accepteert ook deze betalingen met creditcard of PayPal. Voor de bezorging van bestellingen maakt het bedrijf gebruik van de diensten van DPD en UPS. Omdat de producten vanuit het magazijn in Italië naar Nederland en België verstuurd worden moet je rekening houden met een levertijd van 2 tot 3 dagen.

  24 Hour Online Shopping Challenge

  De producten van Tessabit

  Tessabit verkoopt via de online shop onder andere mode voor heren en dames van bekende merken. Enkele van die merken zijn Stella McCartney, Valentino en Bottega Veneta. Van deze merken kun dames onder andere kleding, tassen, schoenen en accessoires bestellen. Ook is er in het ruime aanbod plaats van lingerie en juwelen. Voor heren zijn er producten verkrijgbaar zoals broeken, truien, T-shirts en blouses. Zij hebben ook de keuze uit extra accessoires en diverse modellen schoenen. Een groot deel van deze site is ingericht voor blogs en artikelen over mode, lifestyle en nieuwe trends. Klanten die graag op de hoogte blijven van de nieuwe producten die er op de markt gebracht worden kunnen zich opgeven voor de nieuwsbrief.

  Reviews over Tessabit

  Laat ons en andere consumenten weten hoe jij als klant door Tessabit behandeld bent. Heb je na je order alles keurig en zonder problemen ontvangen? Of ging het mis en moest je een klacht indienen? We raden je aan om een paar minuten de tijd te nemen om een review over deze online shop op onze website te posten. Het delen en lezen van reviews wordt namelijk steeds belangrijker voor consumenten. Jij laat op deze manier zien wat jij ervaren hebt en hoe de webwinkel met jou als klant is omgegaan. Door jouw beoordeling op onze website te plaatsen maak je het voor ons bovendien mogelijk om duidelijk te laten zien hoe alle klanten samen deze online shop waarderen. Jouw ervaring mag dus zeker niet ontbreken.

  Tessabit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tessabit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tessabit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tessabit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tessabit actief?

  Tessabit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tessabit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.