100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

I
I. Georges
Mijn ervaring met Thuisxl was eigenlijk best goed. Ik had een bureaustoel besteld en die kwam snel aan. Maar toen ik hem in elkaar zette, brak er een stukje af. Gelukkig verliep het contact met de ...Lees verder
B
Bah
Wauw, ThuisXL is echt een topbedrijf! Ik had 3 balkonschermen besteld en ze werden super snel geleverd. Jammer genoeg was er een klein foutje aan een van de doeken. Ik heb snel een mailtje gestuurd...Lees verder
G
Goethals
Ik had een dubbele parasol besteld, maar helaas is die niet aangekomen. Na verschillende e-mails te hebben gestuurd, die trouwens keurig werden beantwoord, bleek de parasol vermist te zijn. Toen vr...Lees verder
V
Van Hoof
De klantenservice van ThuisXL was echt top! Ik had dringend een verjaardagscadeau nodig en het personeel heeft me geweldig geholpen. Ze waren super vriendelijk aan de telefoon en hebben meteen acti...Lees verder
J
J. Lefebvre
Wat fijn om een webwinkel te ontdekken waar alles helder is aangegeven en de levering ook nog eens super snel verloopt! Ik was blij verrast door de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de klanten...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bureaustoel besteld, onderdeel kapot

  Mijn ervaring met Thuisxl was eigenlijk best goed. Ik had een bureaustoel besteld en die kwam snel aan. Maar toen ik hem in elkaar zette, brak er een stukje af. Gelukkig verliep het contact met de klantenservice heel vlot en kreeg ik binnen een paar uur al antwoord op mijn e-mails. Uiteindelijk hebben we een oplossing gevonden waarbij ik korting kreeg, zodat ik het stukje zelf kon herstellen. Het geld stond diezelfde dag nog op mijn rekening, wat ik echt heel snel vond. Ik zou hier zeker weer bestellen, vanwege de goede klantenservice en de snelle oplossing van het probleem.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 balkoonschermen

  Wauw, ThuisXL is echt een topbedrijf! Ik had 3 balkonschermen besteld en ze werden super snel geleverd. Jammer genoeg was er een klein foutje aan een van de doeken. Ik heb snel een mailtje gestuurd met wat foto's en kreeg dezelfde dag nog antwoord van de klantendienst. Na het versturen van meer detailfoto's kreeg ik gratis een nieuw balkonscherm. Super bedankt ThuisXL voor jullie fantastische service! Ik zal zeker terugkomen naar jullie website als ik weer iets nodig heb voor ons "thuis". Blijf zo verder doen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dubbele parasol besteld

  Ik had een dubbele parasol besteld, maar helaas is die niet aangekomen. Na verschillende e-mails te hebben gestuurd, die trouwens keurig werden beantwoord, bleek de parasol vermist te zijn. Toen vroegen ze me of ik een andere parasol wilde of mijn geld terug wilde. Ik koos ervoor om mijn geld terug te krijgen. Ik kreeg keurig een creditfactuur en 3 dagen later stond het geld terug op mijn bankrekening. Natuurlijk had ik liever mijn parasol gehad, maar uiteindelijk is alles netjes en naar tevredenheid opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verjaardagscadeau voor spoedlevering

  De klantenservice van ThuisXL was echt top! Ik had dringend een verjaardagscadeau nodig en het personeel heeft me geweldig geholpen. Ze waren super vriendelijk aan de telefoon en hebben meteen actie ondernomen zodat mijn bestelling op tijd zou aankomen. De volgende ochtend had ik het pakket al in huis, wat echt een ongelofelijke service was. En het product dat ik besteld had via hun website was ook nog eens veel goedkoper dan op een andere bekende winkelwebsite. Echt een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van comfortabele stoel

  Wat fijn om een webwinkel te ontdekken waar alles helder is aangegeven en de levering ook nog eens super snel verloopt! Ik was blij verrast door de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de klantenservice. Het is geruststellend om te weten dat er mensen zijn die echt proberen om oplossingen te vinden voor mogelijke problemen. Mijn nieuwe stoel is precies wat ik zocht, comfortabel en van goede kwaliteit. Ik ben een tevreden klant!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  sup met goede klantenservice

  Ik ben echt blij met die webshop. We hebben een sup board gekocht maar bij eerste gebruik bleek er iets mis te zijn. Gelukkig reageerde de klantenservice meteen op onze e-mails en hebben ze het probleem snel opgelost. Uiteindelijk hebben we ons geld teruggekregen. Ik vind het geweldig hoe het bedrijf met ons is omgegaan, zo efficiënt en klantvriendelijk!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een lamp

  Vorige week heb ik een lamp gekocht bij Thuisxl en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Als ik eerst de slechte reviews had gezien, was ik misschien niet eens naar de website gegaan. Maar gelukkig heb ik dat toch gedaan, want de service was echt top! Mijn vragen werden snel beantwoord en nu heb ik een prachtige lamp in huis staan. Volgens mij laten mensen met een goede ervaring minder snel een review achter, daarom zie je vooral de negatieve verhalen online.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schommelbank besteld zonder belangrijk onderdeel

  Ik had een schommelbank besteld bij ThuisXL, maar spijtig genoeg werd deze geleverd zonder een belangrijk stuk, dus ik kon de bank niet in elkaar zetten. Na wat heen en weer gemail met de klantendienst, hebben ze uiteindelijk een nieuwe bank geleverd met alle ontbrekende stukken. Gelukkig staat de schommelbank nu in onze tuin te pronken en kunnen we er eindelijk van genieten. Dankjewel voor de goede service en het oplossen van het probleem!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename verrassing bij omruiling van bestelling

  Ik was echt blij verrast door hoe ThuisXL snel en efficiënt reageerde toen er een foutje zat in mijn bestelling. Ze hebben meteen het verkeerde artikel omgeruild voor het juiste. Echt top service! Een dikke merci aan ThuisXL voor hun actie en inzet om het probleem op te lossen. En trouwens, ik ben nu super content met mijn inductie pannen die ik bij hen heb gekocht. Echt een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hondenkar

  Ik heb een hondenkar besteld en deze vandaag ontvangen. Ik kan er nog geen definitief oordeel over geven aangezien ik het nog moet uitproberen, maar het leek er goed uit te zien.


Anderen bekeken ook