ErvaringenSite

  Ervaringen Thuisxl

  Ben je op zoek naar iets voor in je huis en twijfel je of ThuisXL hier de beste website voor is dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina vindt je de ervaring van anderen met deze online woonwinkel. En, ben je al klant bij dit bedrijf dan willen we je vragen om die ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen anderen veel makkelijker kiezen.

  ThuisXL is eenonline webwinkelwaar je alles kunt vinden op het gebied, van huis, tuin en zelfs voor je huisdieren. Van een parasol tot een pannenset, of airco voor warme zonnige dagen.

  We horen graag wat jouw ervaring is met dit bedrijf en of je anderen aanraad om hier te shoppen. Kun je ons vertellen of je makkelijk kon vinden waar je naar op zoek was, wat de prijs-kwaliteit verhouding is en of je uiteindelijk tevreden bent over je bestelling. We horen het graag zodat anderen weten waar ze aan toe zijn.

  Over ThuisXL
  ThuisXL is onderdeel van het bedrijf New Returns BV. dat gevestigd is in Aalsmeer in Nederland. De visie van dit bedrijf is dat het inrichten van een huis en tuin ook betaalbaar moet zijn.

  Omdat het gaat om een Nederlands bedrijf zijn ze verplicht om het mogelijk te maken om binnen 14 dagen gratis artikelen te retourneren. Deze regeling geld niet alleen voor aankopen in Nederland, maar ook in België, en er is geen retour reden voor nodig.

  Voor meer informatie, tips en aanbiedingen kun je ThuisXL volgen op Instagram en Facebook. Of stel je vraag telefonisch of via email aan de klantenservice die dagelijks beschikbaar is voor jouw vragen.

  Producten en diensten van ThuisXL
  Bij ThuisXL kun je terecht voor een groot assortiment aan artikelen op het gebied van huis, tuin en huisdieren. Of je nu op zoek bent naar een keukenmachine om deeg te mengen voor een pizza, een airfryer om frites te maken, of een gasbarbecue voor een gezellige barbecue in de tuin, het is allemaal mogelijk.

  Je kunt hier niet alleen accessoires en apparaten kopen, maar ook complete badkamers of keukens samenstellen. Koop een betonnen spoelbak met een spiegelend badkamerkastje, een badscherm, een wc-bril met een palmboom erop, of een complete regendouche. Alles is aanwezig om een volledige badkamer in te richten.

  Mocht je niet zeker weten wat je wil bestellen of bepaalde specificaties met elkaar vergelijken dan kun je op de website gebruik maken van de optie ‘Vergelijk Producten’, of artikelen op je verlanglijstje zetten zodat je ze makkelijk terug kan vinden.

  Ervaringen, klachten en tips over ThuisXL
  We willen niet alleen weten of de producten die bij deze online shop worden verkocht van goede kwaliteit zijn, maar we zijn ook benieuwd naar de service. Hoe verloopt het aankoopproces en is het makkelijk om een artikel te retourneren als het toch niet bevalt, we zijn er heel benieuwd naar. Jouw ervaring is van onschatbare waarde, laat daarom jouw review nu achter op onze pagina.

  How I Made My Online Store FREE In 2021 (DONT USE SHOPIFY!)

  Thuisxl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Thuisxl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Thuisxl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Thuisxl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Thuisxl actief?

  Thuisxl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thuisxl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.