Tommy Teleshopping

Alle reviews

Tommy Teleshopping

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Tommy Teleshopping

Wilt u graag gebruik maken van producten die nog niet in de winkel worden aangeboden? Dan kun je meestal online producten aanschaffen. Een voorbeeld hiervan is Tommy Teleshopping waar u online winkelt voor verschillende producten. Tommy Teleshopping biedt een uitgebreide range van producten aan. Producten die gericht zijn op de gezondheid en dergelijke. U kunt hierbij denken aan beauty en sportattributen. Ook biedt men apparatuur aan dat u meer gemak geeft in het huishoudelijke leven. Voorbeelden hiervan zijn: stoomreinigers en stofzuigers. Ook producten voor buiten het huis of vrije tijd behoren tot het assortiment. Alles te verkrijgen voor diverse prijzen in één online winkel met een overzichtelijke indeling. Op zoek naar andere bedrijven die hetzelfde aanbieden? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Over Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping biedt nieuwe producten aan waarmee zij willen proberen uw leven gemakkelijker te maken. De producten worden aangeboden via de TV. Op deze manier is de consument in staat om een bestelling te plaatsen via de winkel, of via de telefoon met de klantenservice die 7 dagen per week beschikbaar is. De producten zijn 7 dagen per week beschikbaar en te bekijken via de volgende commerciële TV zenders: RTL, SBS en NET5 in Nederland en bij de Belgische commerciële zenders Vier en Vijf. Heeft u hen al gezien op TV?

Producten en Diensten Tommy Teleshopping
Volgens het Centraal Bureau Statistieken (CBS) voelt 68% van Nederland zich veilig tijdens het doen van online aankopen. Om dit percentage te bereiken is het stellen van klantvriendelijke procedures van groot belang. Tommy Teleshopping biedt onder andere een achteraf betaling en een niet-goed-geld-terug garantie aan. Aanvullend hebben de klanten ook 14-dagen bedenktijd, nadat zij het product hebben ontvangen, voordat de betaling van de bestelling voldaan moet worden. Zorgen om het terug krijgen van uw aankoopbedrag is daarom verleden tijd, omdat u achteraf betaalt.

De klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar voor al u w vragen en/of opmerkingen. Ook kunt u uw vraag opzoeken op de website voor een snellere oplossing. Als laatste bieden zij ook nog een gratis bezorging aan via Post NL. Wanneer u een bestelling plaatst voor 14.00h,wordt het de volgende dag geleverd. Wat houd u nog tegen om bij Tommy Teleshopping aankopen te doen?

Klachten, tips, suggesties voor Tommy Teleshopping?
Volgens de website Markteffect is klanttevredenheid één van de belangrijkste aspecten waarin de kwaliteit van een organisatie/bedrijf kan worden waargenomen. Het laten weten dat u tevreden nog ontevreden bent met uw aankoop, kan voor een bedrijf een groot verschil maken. Aanvullend laat u ook weten aan andere/nieuwe klanten hoe u uw aankoop heeft ervaren en wat er verwacht kan worden van het betreffende bedrijf. Het plaatsen van een online review wordt daarom aangeraden, ongeacht hoe u uw aankoop heeft ervaren.

Bent u tevreden? Het delen van een online review wordt zeer gewaardeerd. Wanneer u ontevreden bent met uw aankopen, helpt Tommy Teleshopping u graag met het nemen van de juiste stappen. Aanvullend geeft u hen de mogelijkheid om hen(het bedrijf), in de verdere toekomst, te verbeteren en te laten groeien.