ErvaringenSite

  Ervaringen Tommy Teleshopping

  Wilt u graag gebruik maken van producten die nog niet in de winkel worden aangeboden? Dan kun je meestal online producten aanschaffen. Een voorbeeld hiervan is Tommy Teleshopping waar u online winkelt voor verschillende producten. Tommy Teleshopping biedt een uitgebreide range van producten aan. Producten die gericht zijn op de gezondheid en dergelijke. U kunt hierbij denken aan beauty en sportattributen. Ook biedt men apparatuur aan dat u meer gemak geeft in het huishoudelijke leven. Voorbeelden hiervan zijn: stoomreinigers en stofzuigers. Ook producten voor buiten het huis of vrije tijd behoren tot het assortiment. Alles te verkrijgen voor diverse prijzen in één online winkel met een overzichtelijke indeling. Op zoek naar andere bedrijven die hetzelfde aanbieden? Neem dan een kijkje op deze pagina.

  Over Tommy Teleshopping

  Tommy Teleshopping biedt nieuwe producten aan waarmee zij willen proberen uw leven gemakkelijker te maken. De producten worden aangeboden via de TV. Op deze manier is de consument in staat om een bestelling te plaatsen via de winkel, of via de telefoon met de klantenservice die 7 dagen per week beschikbaar is. De producten zijn 7 dagen per week beschikbaar en te bekijken via de volgende commerciële TV zenders: RTL, SBS en NET5 in Nederland en bij de Belgische commerciële zenders Vier en Vijf. Heeft u hen al gezien op TV?

  24 HOUR ONLINE SHOPPING CHALLENGE

  Producten en Diensten Tommy Teleshopping

  Volgens het Centraal Bureau Statistieken (CBS) voelt 68% van Nederland zich veilig tijdens het doen van online aankopen. Om dit percentage te bereiken is het stellen van klantvriendelijke procedures van groot belang. Tommy Teleshopping biedt onder andere een achteraf betaling en een niet-goed-geld-terug garantie aan. Aanvullend hebben de klanten ook 14-dagen bedenktijd, nadat zij het product hebben ontvangen, voordat de betaling van de bestelling voldaan moet worden. Zorgen om het terug krijgen van uw aankoopbedrag is daarom verleden tijd, omdat u achteraf betaalt.

  De klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar voor al u w vragen en/of opmerkingen. Ook kunt u uw vraag opzoeken op de website voor een snellere oplossing. Als laatste bieden zij ook nog een gratis bezorging aan via Post NL. Wanneer u een bestelling plaatst voor 14.00h,wordt het de volgende dag geleverd. Wat houd u nog tegen om bij Tommy Teleshopping aankopen te doen?

  Klachten, tips, suggesties voor Tommy Teleshopping?

  Volgens de website Markteffect is klanttevredenheid één van de belangrijkste aspecten waarin de kwaliteit van een organisatie/bedrijf kan worden waargenomen. Het laten weten dat u tevreden nog ontevreden bent met uw aankoop, kan voor een bedrijf een groot verschil maken. Aanvullend laat u ook weten aan andere/nieuwe klanten hoe u uw aankoop heeft ervaren en wat er verwacht kan worden van het betreffende bedrijf. Het plaatsen van een online review wordt daarom aangeraden, ongeacht hoe u uw aankoop heeft ervaren.

  Bent u tevreden? Het delen van een online review wordt zeer gewaardeerd. Wanneer u ontevreden bent met uw aankopen, helpt Tommy Teleshopping u graag met het nemen van de juiste stappen. Aanvullend geeft u hen de mogelijkheid om hen(het bedrijf), in de verdere toekomst, te verbeteren en te laten groeien.

  Tommy Teleshopping
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tommy Teleshopping

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tommy Teleshopping een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tommy Teleshopping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tommy Teleshopping actief?

  Tommy Teleshopping is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Sport & Outdoor, Persoonlijke verzorging, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tommy Teleshopping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.