ErvaringenSite

  Ervaringen Triwa

  Het bestellen van producten bij online shops wordt steeds makkelijker en de bestelde artikelen worden steeds sneller geleverd. Maar hoe zit het met de kwaliteit van de shops? Hoe zit het bijvoorbeeld met de garantie van een website die horloges verkoopt? Waar kun je terecht als je klachten hebt of het product terug wilt sturen om het te laten repareren? Kom hier meer over te weten door reviews van klanten te lezen. Je vindt deze reviews geheel gratis op onze website. Op die manier willen we je graag helpen om wegwijs te worden uit de vele online shops die er inmiddels te vinden zijn. We hopen dat je met de beschikbare informatie een betrouwbare online shop kunt kiezen om zo een vervelende ervaring te voorkomen.

  Over Triwa

  Deze webshop verkoopt op unieke horloges. Triwa staat voor Transforming the Industry of Watches wat in het Nederlands zoiets als de verandering van de horloge-industrie betekent. De horloges die in de online shop verkocht worden zijn ontworpen in de designstudio in Stockholm, Zweden. In dit land zagen de eerste producten van Triwa enkele jaren geleden het levenslicht en inmiddels wordt de gehele collectie wereldwijd verkocht. Er zijn meerdere manieren om met de medewerkers van de klantenservice van deze site in contact te komen. Zo kun je gebruik maken van de live chatfunctie of je kunt een e-mail sturen. Van maandag tot en met vrijdag krijg je tijdens kantooruren antwoord op de vragen die je hebt. Triwa heeft voor nieuwsgierige klanten een nieuwsbrief die regelmatig verstuurd wordt.

  LUSH ONLINE SHOP WITH ME + lush giveaway!

  De producten van Triwa

  Bij Triwa vind je horloges, accessoires en zonnebrillen voor mannen en vrouwen. In de uitgebreide collecties kun je op zoek naar diverse modellen in verschillende kleuren en maten. Eén van collecties die Triwa presenteert is de Humanium collectie, horloges die gemaakt zijn van metaal dat gewonnen wordt uit vernietigde illegale wapens. Je kunt elk artikel op een eigen productpagina bekijken. Hier staan onder meer de technische gegevens en de prijs net zoals de levertijd én kosten vermeld. Bestellen kan eenvoudig door je order te bevestigen en te betalen met creditcard. Triwa biedt 2 jaar garantie op de verkochte producten maar mocht je na ontvangst van jouw bestelling niet tevreden zijn dan kun je de artikelen binnen 14 dagen retour sturen. Bovendien kun je met het speciale reparatieformulier je horloge opsturen als het gerepareerd of gereviseerd moet worden.

  Reviews over Triwa

  Reviews zijn tegenwoordig net zo belangrijk als de informatie die een online shop je biedt over de producten die er verkocht worden. Het is belangrijk dat klanten elkaar op de hoogte houden van hun ervaringen om op die manier miskopen te voorkomen. Daarom bieden wij jou als klant van Triwa de mogelijkheid om jouw beoordeling over deze webshop op onze website te plaatsen. Waarom je dat zou doen? Omdat alleen klanten zoals jij kunnen vertellen hoe het echt zicht met de service die er door Triwa geboden wordt. Beschrijf in jouw review wat jij de voor- en nadelen van deze online shop vindt zodat andere klanten precies weten wat hen te wachten staat.

  Triwa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Triwa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Triwa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Triwa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Triwa actief?

  Triwa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Triwa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.