ErvaringenSite

  Ervaringen Tropicfeel

  Ben jij dol op reizen en backpacken? Houd jij ervan om urenlang door de natuur te wandelen of een mooie stad te ontdekken? En ben jij nog op zoek naar een webshop waarop jij goede schoenen, kleding en rugzakken voor je volgende reis kunt scoren? Een voorbeeld van een webshop die volledig is gericht op reizen en reisuitrustingen is Tropicfeel. Tropicfeel is een grote fan van reizen en wil mensen inspireren om op een authentieke, respectvolle en verantwoordelijke manier van een nieuwe reiservaring te genieten. Zo biedt Tropicfeel op haar website diverse duurzame en milieuvriendelijk geproduceerde schoenen, kleding, rugzakken en accessoires voor jouw volgende reis aan. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Tropicfeel en haar producten? En zou jij graag meer willen weten over dit bedrijf? Dan ben je hier bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina krijg je namelijk antwoord op vragen als "Wat is de kwaliteit van de producten van Tropicfeel?", "Welke levertijd houd Tropicfeel aan?" en "Hoe gaat de klantenservice van Tropicfeel met mijn vragen om?". Daarnaast vind je verschillende reviews en beoordelingen over Tropicfeel, zodat jij je kunt verdiepen in het bedrijf en uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of jij ook een bestelling op de webshop van Tropicfeel wilt plaatsen.

  Over Tropicfeel

  Tropicfeel is een Spaans bedrijf en het kantoor is gevestigd in Barcelona, Spanje. De mensen van Tropicfeel zijn reisliefhebbers en willen mensen met hun producten inspireren om milieubewust te gaan reizen en een positieve voetafdruk op de wereld achter te laten. De producten van Tropicfeel zijn dan ook op manieren ontworpen en geproduceerd die goed zijn voor ons en de planeet. Daarnaast is het een doel van Tropicfeel om mensen te motiveren om nieuwsgierig te blijven, op reis te gaan en avonturen te beleven.

  Wil jij graag door Tropicfeel op de hoogte worden gehouden van nieuws en tips? Schrijf je dan op de website in voor de online nieuwsbrief en/of volg het bedrijf op Facebook, Instagram en YouTube. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina raadplegen of contact opnemen met het klantenserviceteam van Tropicfeel door een e-mail te sturen naar support@tropicfeel.com.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  De producten van Tropicfeel

  Het assortiment van Tropicfeel is onderverdeeld in de categorieën Terrain Sneakers, Backpacks, Clothing en Accessories. In de eerste categorie vind je verschillende types comfortabele lichtgewicht sneakers die allemaal geschikt zijn om mee in het water te lopen en die ook snel drogen. Vervolgens vind je in de tweede categorie verschillende soorten rugzakken in diverse kleuren en tot de derde categorie behoren producten als Tropicfeel en Beyond Travel t-shirts en hoodies.

  Ten slotte kom je in de laatste categorie producten als slippers, shopper bags, laptoptassen, toilettassen en tassen voor je camera en camera uitrusting tegen.

  Tropicfeel Jungle

  Tropicfeel biedt verschillende types schoenen aan op haar webshop. De nieuwste variant in deze collectie is de Jungle all-terrain sneaker. Deze sneaker is ideaal voor in het water, biedt het comfort van sportschoenen, bevat de buitenzoolmaterialen van wandelschoenen en heeft de looks van je favoriete dagelijkse paar sneakers.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tropicfeel

  Heb jij zelf wel eens producten op de webshop van Tropicfeel gekocht? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze producten en het bedrijf. Ben jij tevreden met jouw producten? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Tropicfeel ervaren? Laat jouw review over Tropicfeel achter op deze pagina en help daarmee andere reisliefhebbers met het vinden van de beste reisproducten.

  Tropicfeel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tropicfeel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tropicfeel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tropicfeel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tropicfeel actief?

  Tropicfeel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tropicfeel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.