ErvaringenSite

  Ervaringen Tuinhuisstore

  Staat uw garage ook altijd te vol met spullen en kunt u bijna nergens meer bij, dan is het misschien tijd om een tuinhuisje aan te schaffen. Hierin kunt u dan bijvoorbeeld de fietsen en tuingereedschap in kwijt, waardoor u weer meer bewegingsruimte krijgt in de garage. Maar waar kunt u het beste heen als u op zoek bent naar een tuinhuisje? Wanneer u uw zoektocht op internet begint dan is de kans groot dat u het bedrijf Tuinhuisstore tegen komt. Op het eerste gezicht een solide webwinkel, maar voor u lastig om te achterhalen wat dit nu precies voor een bedrijf is en wat er achter de schermen afspeelt. Gelukkig kunt u hier op Ervaringensite.be reviews lezen van mensen die reeds zaken met dit bedrijf hebben gedaan. Ze hebben zowel positieve als negatieve ervaringen voor u achtergelaten en na het lezen hiervan bent u instaat om een beter beeld te scheppen van Tuinhuisstore en haar producten.

  Over Tuinhuisstore

  De webwinkel Tuinhuisstore is onderdeel van Fundoo een bedrijf in België dat zich met name richt op producten in en om het huis. Van zwembaden, tuinhuisjes, speelhuisje, trampolines en bijvoorbeeld barbecues. Tuinhuisstore biedt via haar website met name tuinhuizen, carports en pergola’s aan. Tuinhuisstore heeft meer dan driehonderd producten op voorraad en bestellingen vanaf vijftig euro worden gratis verzonden. Wanneer u eerst een model in het echt wil zien dan kunt u dat doen in de showroom van Fundoo in Nevele – Vosselare. Wellicht kunt u ook nog de nodige inspiratie opdoen met betrekking tot de functies van een tuinhuis.

  Producten & Diensten Tuinhuisstore

  Zoals de naam al verklapt biedt Tuinhuisstore tuinhuizen aan, daarnaast leveren ze Carports en Pergola’s. Wanneer u kijkt naar het assortiment tuinhuizen dan ziet veel verschillende opties, niet alleen qua materialen zoals al dan niet geïmpregneerde houten en metalen varianten, maar ook qua uiterlijk en stijl. U kunt kiezen uit modern, cottage en klassiek. Verder hebben ze tuinhuizen met of zonder platte daken, maar ook met of zonder overkapping. Aan tuinhuizen alleen al heeft Tuinhuisstore meer dan tweehonderdvijftig verschillende op hun website vermeld. Veel producten worden direct vanuit de leverancier bezorgd en hierdoor kunnen levertijden soms wat oplopen. Naast de tuinhuizen heeft Tuinhuisstore ook diverse kant en klare carports en pergola’s in de verkoop. Zowel design als formaat is te bepalen door de klant en er zijn wel meer dan veertig verschillende opties. Op de site van Tuinhuisstore kunt u eveneens verschillende accessoires voor uw tuinhuis kopen, waaronder vloerbedekking, dakgoten en diverse uitbouw mogelijkheden. Tevens hebben ze diverse opbergmogelijkheden en speeltoestellen.

  Review, mening, ervaringen, tips, klachten Tuinhuisstore

  Heeft u een tuinhuis van Tuinhuisstore in uw tuin staan? Of heeft u onlangs iets besteld via hun website? Misschien heeft u wel een speeltoestel laten bezorgen voor uw kinderen via Tuinhuisstore? In alle gevallen dat u contact hebt gehad met het bedrijf Tuinhuisstore en bekend bent met haar producten, dan willen we u vragen om een review hier op onze site achter te laten. Uw ervaringen en mening over het bedrijf kunnen anderen inzicht verschaffen in wat ze te verwachten staan als ze zaken gaan doen met Tuinhuisstore. Misschien heeft u klachten over het bedrijf of tips voor anderen, als u het met ons deelt waarderen we dit enorm.

  Tuinhuisstore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tuinhuisstore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tuinhuisstore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tuinhuisstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tuinhuisstore actief?

  Tuinhuisstore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinhuisstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.