Ubuy

Alle reviews

Ubuy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Ubuy

De wereld is een grote plek, maar wordt steeds kleiner. Mensen gaan vaker online shoppen, en dan niet alleen meer bij winkels uit eigen land. Grote internationale webshops zoals Ubuy krijgen veel verkeer, en met reden. Overweeg je zelf om wat producten aan te kopen via Ubuy? Dan ben je op ErvaringenSite zeker goed terecht gekomen, want wij hebben immers de ervaringen van klanten van deze webshop voor jou verzameld. Lees hier wat anderen van Ubuy denken.

Over Ubuy
Ubuy is een internationale webstore die actief is in meer dan 90 landen en 10.000 steden. Het bedrijf werd opgericht in 2003 en hun hoofdvestiging ligt in Koeweit. De website zelf kwam er pas in 2012. Ubuy is een niet-verwante derdepartijvoorziener van de producten op de site. Met andere woorden, ze tonen je gewoon een heleboel producten van andere aanbieders. Ubuy kan gecontacteerd worden via telefoon, per e-mail of via een chatdienst. Let op dat ze alleen in het Engels bereikbaar zijn. Ubuy heeft ook een vestiging in Nederland, meer specifiek in Almere. Wil je met hen communiceren via social media? Dat kan zeker ook, voornamelijk dan op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Tot slot is er ook nog een YouTube kanaal.  

Producten en diensten van Ubuy
Ubuy is een gigantische online shop, en kan uitpakken met meer dan 50 miljoen producten. Deze producten vallen voornamelijk in grote categorieën zoals Mode, Juwelen, Elektronica, Baby’s, Thuis, Parfum, Kantoorproducten, Schoonheidsproducten, Sport, Boeken, Muziek, Boodschappen, enzovoort. Voor elk wat wils. De meest populaire soorten producten zijn onder andere videogames, mobiele telefonen en modeproducten. Ubuy beschikt over een handige app, die je kunt downloaden via de Apple App Store, of bij Google Play als je een Android toestel hebt. Hiermee kun je dan gewoon shoppen via de app, in plaats van naar de website te moeten gaan.

Je kunt betalen voor de producten die je op de site van Ubuy kan vinden met creditcards (Visa en Mastercard) en PayPal. Na je bestelling krijg je altijd een “order ID”, waarmee je te allen tijde kan nagaan waar je bestelling zich bevindt en wanneer je die ongeveer kan verwachten. Het bezorgen van je producten duurt vaak minimaal 10 werkdagen, dus zorg ervoor dat je tijdig bestelt. Omdat je bestelling vaak uit het buitenland komt, is het mogelijk dat je eventuele douanekosten zal mogen ophoesten. Tot slot heeft Ubuy ook een nieuwsbrief, waarvoor je je kunt inschrijven en dan kortingen en aanbiedingen ontvangen. Hiernaast is er ook nog een blog.

Klachten, complimenten en tips voor Ubuy
Bestellen bij een online winkel komt vaak met wat risico kijken, en dan zeker als die winkel zich in een ander land bevindt. Heb jij zelf al eens wat ervaringen opgedaan bij Ubuy, en heb je hier wat over te vertellen? Schrijf dan zeker een review, hier op ErvaringenSite. Zo kun je mensen die eraan denken om ook een aankoop te doen bij dit bedrijf zeer goed van dienst zijn, door hen ofwel te waarschuwen door middel van een klacht neer te pennen, of hen te overhalen door jouw complimentje aan Ubuy. Wat je mening ook mag zijn, schrijf een beoordeling en vertel iedereen over jouw ervaringen.