ErvaringenSite

  Ervaringen Ulla Popken

  Heb je als vrouw een maatje meer, dan weet je dat het niet altijd eenvoudig is om geschikte kleding en schoenen te vinden. En zeker niet in een modieuze snit. Je kan hiervoor winkel na winkel aflopen, maar het is een stuk eenvoudiger om je kleren gewoon online aan te kopen, zoals bij Ulla Popken. Deze winkel richt zich immers volledig op volslanke mensen. Wil je weten wat klanten van dit bedrijf zoal te vertellen hebben over Ulla Popken? Lees dan gauw verder, hier op Ervaringensite hebben we een uitgebreide verzameling van reviews en ervaringen van voormalige en huidige klanten van dit bedrijf.

  Over Ulla Popken
  Ulla Popken is een van oorsprong Duitse winkel voor dames met een maatje meer. Het bedrijf valt onder de Popken Fashion Group, waaronder nog 3 andere merken vallen (GINA LAURA, Studio Untold, JP1880), net als 450 filialen. Dit bedrijf werd opgericht in 1880. De Belgische afdeling heeft als hoofdzetel Luik. Ulla Popken kan gecontacteerd worden van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 19:00 uur, en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur. Dit kan per telefoon of via e-mail, of indien gewenst zelfs via fax.

  Producten en diensten van Ulla Popken
  Ulla Popken is een kledingwinkel waarbij je online en in allerlei filialen terecht kan voor damesmode voor mensen met een maatje meer. Wat betreft Kleding zijn er tientallen opties, van broekpakken, jeans en jurken tot businessmode, linnen en tunieken. Liever wat lingerie? Dat kan zeker, denk dan aan Bh’s, body’s, slips, loungewear en panties. Voor de dames die toch wat willen afvallen is er ook een hele sectie Sportmode, waarbij je bikini’s, yoga- en fitnessmode, skimode, sandalen, enzovoort kan aanschaffen. Tot slot kan je bij Ulla Popken ook schoenen aankopen, van pumps en ballerina’s tot sneakers en laarzen.

  Bij Ulla Popken geldt dat er voor alle maten 1 prijs is. Bestellingen die je op je verjaardag, en tot 4 weken erna, doorvoert, zullen met 10% korting komen. Ulla Popken aanvaardt betalingen via PayPal, Mastercard en Visa. Ook is het mogelijk om een bankoverschrijving te doen, te betalen in het filiaal, of onder rembours. Onafhankelijk van de grootte van je bestelling zal je altijd verzendkosten moeten betalen. Indien je artikelen op voorraad zijn, zal je die binnen 2 tot 4 werkdagen na doorgeven van de bestelling in huis halen. Het is mogelijk om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig updates, nieuws en eventuele promoties. Ulla Popken biedt ook een gratis catalogus aan.

  Klachten, complimenten en tips voor Ulla Popken
  Bij klachten over je bestelling of over Ulla Popken zelf, kan je terecht bij het forum voor online-geschillenbeslechting van de Europese Commissie. Het is ook mogelijk om je bestelling gedurende 100 dagen kosteloos te annuleren. In zo’n geval kan je mensen die hier op Ervaringensite lezen een groot plezier doen door eens een review te geven aan Ulla Popken. Wat denk jij van dit bedrijf? Ben je er tevreden over of net niet? Uit jouw ervaringen kunnen anderen veel leren dus pen zeker iets neer, of dat nu positief of negatief is.

  How I run my Online ART Shop (For Artists)

  Ulla Popken
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ulla Popken

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ulla Popken een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ulla Popken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ulla Popken actief?

  Ulla Popken is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ulla Popken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.