Vestiaire Collective

Alle reviews

Vestiaire Collective

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Vestiaire Collective

Wil jij weten welke ervaring andere klanten hebben met websites, online shops en platforms die bemiddelen bij de verkoop van tweedehands artikelen? Dan raden we je aan om hun reviews te lezen. Zij plaatsen deze reviews op onze website en beschrijven daarin wat zij onder andere vinden van de kwaliteit van de verkochte producten en de manier waarop medewerkers met hen omgaan. Bovendien vermelden zij hoe zij behandeld zijn toen zij klachten hadden of producten terug wilde sturen. Je maakt het jezelf een stuk eenvoudiger door hun commentaren aandachtig te lezen omdat je zo precies te weten komt welke online shops er als beste gewaardeerd worden. Als je op de juiste manier gebruik maakt van de aangeboden informatie sluit je een miskoop bijna zeker uit.

Over Vestiaire Collective
Dit online platform is in 2009 opgericht met het idee om luxe kledingstukken een langer leven te bieden. Door eigenaars de mogelijkheid te bieden om hun kleding aan anderen aan te bieden bleven dit soort producten niet langer ongebruikt in een kast hangen. Wat ooit in Parijs begon als een kleinschalige website is inmiddels gegroeid tot een wereldwijde onderneming met klanten in meer dan 50 landen. Er werken meer dan 300 mensen voor het bedrijf in onder andere Londen, Berlijn en Hong Kong. Op de site staat een uitgebreide rubriek waar je als klant antwoorden op de meeste vragen vindt. Je kunt ook live chatten of een e-mail sturen. Houdt er wel rekening mee dat de site tot nu toe alleen in het Engels, Frans en Duits beschikbaar is.

De producten van Vestiaire Collective
Je vindt bij Vestiaire Collective een uitgebreide catalogus aan mode en soortgelijke producten van bekende luxueuze merken voor dames en heren. Iedereen die kleding wil verkopen heeft zijn of haar producten op dit platform gepubliceerd en je hebt de keuze uit verschillende soorten artikelen zoals broeken, truien, shirts en schoenen. Ook zijn er hier veel accessoires zoals schoudertassen, armbanden en horloges verkrijgbaar. Voordat jij jouw bestelling ontvangt worden de aangeboden producten door de huidige eigenaars eerst naar het hoofdkantoor van Vestiaire Collective gestuurd om een kwaliteitscontrole te ondergaan. Als alles in orde is wordt jouw bestelling doorgestuurd en wordt je via e-mail op de hoogte gebracht van de verzending. Je kunt de producten die je bij dit online platform bestelt betalen met veilige betaalmethodes.

Reviews over Vestiaire Collective
Ben jij klant van Vestiaire Collective? Dan ben je de aangewezen persoon om andere klanten op de hoogte te brengen van de manier waarop deze online shop met klanten omgaat. We geven je op onze website alle ruimte om jouw persoonlijke review over deze webshop te publiceren. Door dat te doen help je niet alleen ons maar ook alle andere consumenten die nu nog twijfelen over de betrouwbaarheid van Vestiaire Collective. Aan de hand van de informatie die jij in je beoordeling vermeld zullen zij precies te weten komen hoe jij het winkelen hier ervaren hebt. Dat maakt het voor hen een stuk makkelijker om te besluiten wel of niet van het platform gebruik te maken.