ErvaringenSite

  Ervaringen Vestiaire Collective

  Wil jij weten welke ervaring andere klanten hebben met websites, online shops en platforms die bemiddelen bij de verkoop van tweedehands artikelen? Dan raden we je aan om hun reviews te lezen. Zij plaatsen deze reviews op onze website en beschrijven daarin wat zij onder andere vinden van de kwaliteit van de verkochte producten en de manier waarop medewerkers met hen omgaan. Bovendien vermelden zij hoe zij behandeld zijn toen zij klachten hadden of producten terug wilde sturen. Je maakt het jezelf een stuk eenvoudiger door hun commentaren aandachtig te lezen omdat je zo precies te weten komt welke online shops er als beste gewaardeerd worden. Als je op de juiste manier gebruik maakt van de aangeboden informatie sluit je een miskoop bijna zeker uit.

  Over Vestiaire Collective

  Dit online platform is in 2009 opgericht met het idee om luxe kledingstukken een langer leven te bieden. Door eigenaars de mogelijkheid te bieden om hun kleding aan anderen aan te bieden bleven dit soort producten niet langer ongebruikt in een kast hangen. Wat ooit in Parijs begon als een kleinschalige website is inmiddels gegroeid tot een wereldwijde onderneming met klanten in meer dan 50 landen. Er werken meer dan 300 mensen voor het bedrijf in onder andere Londen, Berlijn en Hong Kong. Op de site staat een uitgebreide rubriek waar je als klant antwoorden op de meeste vragen vindt. Je kunt ook live chatten of een e-mail sturen. Houdt er wel rekening mee dat de site tot nu toe alleen in het Engels, Frans en Duits beschikbaar is.

  Online Shopping Advice

  De producten van Vestiaire Collective

  Je vindt bij Vestiaire Collective een uitgebreide catalogus aan mode en soortgelijke producten van bekende luxueuze merken voor dames en heren. Iedereen die kleding wil verkopen heeft zijn of haar producten op dit platform gepubliceerd en je hebt de keuze uit verschillende soorten artikelen zoals broeken, truien, shirts en schoenen. Ook zijn er hier veel accessoires zoals schoudertassen, armbanden en horloges verkrijgbaar. Voordat jij jouw bestelling ontvangt worden de aangeboden producten door de huidige eigenaars eerst naar het hoofdkantoor van Vestiaire Collective gestuurd om een kwaliteitscontrole te ondergaan. Als alles in orde is wordt jouw bestelling doorgestuurd en wordt je via e-mail op de hoogte gebracht van de verzending. Je kunt de producten die je bij dit online platform bestelt betalen met veilige betaalmethodes.

  Reviews over Vestiaire Collective

  Ben jij klant van Vestiaire Collective? Dan ben je de aangewezen persoon om andere klanten op de hoogte te brengen van de manier waarop deze online shop met klanten omgaat. We geven je op onze website alle ruimte om jouw persoonlijke review over deze webshop te publiceren. Door dat te doen help je niet alleen ons maar ook alle andere consumenten die nu nog twijfelen over de betrouwbaarheid van Vestiaire Collective. Aan de hand van de informatie die jij in je beoordeling vermeld zullen zij precies te weten komen hoe jij het winkelen hier ervaren hebt. Dat maakt het voor hen een stuk makkelijker om te besluiten wel of niet van het platform gebruik te maken.

  Vestiaire Collective
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vestiaire Collective

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vestiaire Collective een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vestiaire Collective. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vestiaire Collective actief?

  Vestiaire Collective is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vestiaire Collective gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.