Vivolanda

Alle reviews

Vivolanda

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Vivolanda

Ben je op zoek naar een webwinkel waar je kunt kiezen uit een breed scala van producten, zoals strijkijzers, make-up, kampeermeubels of luchtbevochtigers? Dan zou het aanbod van Vivolanda iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze website, en zoek je een website waar je een korte, bondige review over Vivolanda kunt schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina een verslag van je persoonlijke ervaring met deze online winkel te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling te plaatsen bij deze webshop.

Over Vivolanda
Vivolanda is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Tholen in de provincie Zeeland. De filosofie achter deze webwinkel is om klanten één enkel adres te kunnen aanbieden waar ze zo goed als alles kunnen kopen wat ze in het dagelijks leven nodig hebben. Enkele voorbeelden van de artikelen die via deze website worden verkocht zijn wasmanden, hobbelpaarden, wanddecoratie en bordspellen. Volgens Vivolanda zelf kun je bij hen rekenen op een snel en makkelijk aankoopproces. Voor de verzending van bestelde artikelen doet dit bedrijf een beroep op de logistieke kennis en ervaring van Alternate Nederland.

Producten en diensten van Vivolanda
Als je zoekt naar een specifiek product of trefwoord, kun je dit in het zoekvenster bovenaan de website van Vivolanda ingeven. Een andere mogelijkheid is door te klikken op een van de voorgestelde categorieën, waaronder huishouden, koken & tafelen, computer & gaming, beeld & geluid, mooi & gezond en speelgoed. Er is ook een aparte pagina waarbij je kunt kiezen uit een selectie van tweedehandsartikelen. Elke categorie is onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een specifiek item op zoek kunt gaan. Volgens de informatie op deze website worden bestellingen dezelfde dag nog verzonden als je je bestelling voor 22.00 uur plaatst, en worden orders vanaf € 60 gratis verzonden.Heb je een vraag of opmerking voor het team van Vivolanda? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website contact opnemen met de klantenservice.

Complimenten, klachten en tips voor Vivolanda
Heb je ooit al een hogedrukreiniger, looptrainer, kookboek of een ander artikel bij Vivolanda gekocht? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen. Op deze pagina kun je namelijk een informatieve review over Vivolanda schrijven. Jouw informatie kan ontzettend waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze webshop. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe snel bestellingen worden geleverd, of het klopt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen voor bestellingen vanaf € 60 en of de klantenservice je correct en vriendelijk helpt als je vragen of opmerkingen hebt. Ook als je andere tips hebt voor mensen die via Vivolanda een artikel willen kopen, kun je dit op deze pagina vermelden. Ben je benieuwd wat mensen schrijven over andere bedrijven? Hier ontdek je het allemaal!