ErvaringenSite

  Ervaringen Vivolanda

  Ben je op zoek naar een webwinkel waar je kunt kiezen uit een breed scala van producten, zoals strijkijzers, make-up, kampeermeubels of luchtbevochtigers? Dan zou het aanbod van Vivolanda iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze website, en zoek je een website waar je een korte, bondige review over Vivolanda kunt schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina een verslag van je persoonlijke ervaring met deze online winkel te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling te plaatsen bij deze webshop.

  Over Vivolanda

  Vivolanda is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Tholen in de provincie Zeeland. De filosofie achter deze webwinkel is om klanten één enkel adres te kunnen aanbieden waar ze zo goed als alles kunnen kopen wat ze in het dagelijks leven nodig hebben. Enkele voorbeelden van de artikelen die via deze website worden verkocht zijn wasmanden, hobbelpaarden, wanddecoratie en bordspellen. Volgens Vivolanda zelf kun je bij hen rekenen op een snel en makkelijk aankoopproces. Voor de verzending van bestelde artikelen doet dit bedrijf een beroep op de logistieke kennis en ervaring van Alternate Nederland.

  How to Create an Online Store With Wix

  Producten en diensten van Vivolanda

  Als je zoekt naar een specifiek product of trefwoord, kun je dit in het zoekvenster bovenaan de website van Vivolanda ingeven. Een andere mogelijkheid is door te klikken op een van de voorgestelde categorieën, waaronder huishouden, koken & tafelen, computer & gaming, beeld & geluid, mooi & gezond en speelgoed. Er is ook een aparte pagina waarbij je kunt kiezen uit een selectie van tweedehandsartikelen. Elke categorie is onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een specifiek item op zoek kunt gaan. Volgens de informatie op deze website worden bestellingen dezelfde dag nog verzonden als je je bestelling voor 22.00 uur plaatst, en worden orders vanaf € 60 gratis verzonden.Heb je een vraag of opmerking voor het team van Vivolanda? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website contact opnemen met de klantenservice.

  Complimenten, klachten en tips voor Vivolanda

  Heb je ooit al een hogedrukreiniger, looptrainer, kookboek of een ander artikel bij Vivolanda gekocht? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen. Op deze pagina kun je namelijk een informatieve review over Vivolanda schrijven. Jouw informatie kan ontzettend waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze webshop. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe snel bestellingen worden geleverd, of het klopt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen voor bestellingen vanaf € 60 en of de klantenservice je correct en vriendelijk helpt als je vragen of opmerkingen hebt. Ook als je andere tips hebt voor mensen die via Vivolanda een artikel willen kopen, kun je dit op deze pagina vermelden. Ben je benieuwd wat mensen schrijven over andere bedrijven? Hier ontdek je het allemaal!

  Vivolanda
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vivolanda

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vivolanda een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vivolanda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vivolanda actief?

  Vivolanda is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen, Sport & Outdoor, Persoonlijke verzorging, Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivolanda gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.