Vloerglijders Reviews

: 12
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

B
benjamin
Ik was echt blij met het eerlijke advies dat ik kreeg toen ik belde voor wat hulp bij mijn aankoop. Ze probeerden me niets op te dringen, wat ik echt kon appreciëren. De website was gemakkelijk te ...Lees verder
L
Louis Wuyts
Yes! Ik ben zo blij, eindelijk heb ik een oplossing gevonden voor die vervelende krassen op mijn mooie vloer. De vloerbeschermers die ik hier gekocht heb, zijn echt fantastisch. Ze hebben een soort...Lees verder
F
finn
Ik was op zoek naar PVC vloerbeschermers voor mijn stoelen en kreeg goed advies aan de telefoon van Vloerglijders over welke producten het beste waren. Toen ik mijn bestelling plaatste, kwam die sn...Lees verder
B
bo
Onlangs heb ik nieuwe rubberen wieltjes besteld voor onder mijn eetkamerstoelen. De oude wieltjes veroorzaakten krassen op het laminaat, dus ik zocht naar een vervanging. Ik besloot eerst om voor é...Lees verder
P
Pierre
Ik heb onlangs vier nieuwe wieltjes gekocht voor mijn keukenstoelen en zes glijders voor mijn eettafelstoelen. Die zijn echt een verbetering, want ze maken veel minder lawaai op mijn oneffen natuur...Lees verder

Alle reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoopadvies en vloerglijders

  Ik was echt blij met het eerlijke advies dat ik kreeg toen ik belde voor wat hulp bij mijn aankoop. Ze probeerden me niets op te dringen, wat ik echt kon appreciëren. De website was gemakkelijk te gebruiken en mijn product kwam al de volgende dag aan. Er ontbrak helaas één onderdeel, maar na een mailtje kreeg ik snel een reactie en werd het ontbrekende onderdeel snel geleverd. Ik ben momenteel erg tevreden met het product dat ik al twee weken gebruik. Het voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Zeven jaar geleden heb ik ook vloerglijders/viltjes bij jullie besteld en die hebben we destijds lang kunnen gebruiken voordat ze nu pas vervangen moesten worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vloerbeschermers voor poten

  Yes! Ik ben zo blij, eindelijk heb ik een oplossing gevonden voor die vervelende krassen op mijn mooie vloer. De vloerbeschermers die ik hier gekocht heb, zijn echt fantastisch. Ze hebben een soort plug die perfect in de stoelpoot past en vastklemt met een schroef. En dan zit er ook nog een beschermdopje op met een borstelig stofje, zo handig! Ik ben er echt heel blij mee, mijn vloer ziet er weer uit als nieuw. En de hulp die ik kreeg via WhatsApp was geweldig, ze hebben me perfect geholpen met het maken van de juiste keuze aan de hand van foto's die ik stuurde. Echt een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van PVC vloerbeschermers voor stoelpoten

  Ik was op zoek naar PVC vloerbeschermers voor mijn stoelen en kreeg goed advies aan de telefoon van Vloerglijders over welke producten het beste waren. Toen ik mijn bestelling plaatste, kwam die snel aan. Jammer genoeg merkte ik dat ik de verkeerde maat had besteld voor één van mijn stoelen. Na een mailtje te sturen naar Vloerglijders, kreeg ik meteen een antwoord dat ze de juiste maat pluggen gratis zouden opsturen. De service van Vloerglijders is echt top en ik ben blij met zowel de producten als de klantenservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe rubberen wieltjes voor eetkamer stoelen

  Onlangs heb ik nieuwe rubberen wieltjes besteld voor onder mijn eetkamerstoelen. De oude wieltjes veroorzaakten krassen op het laminaat, dus ik zocht naar een vervanging. Ik besloot eerst om voor één stoel de nieuwe wieltjes te bestellen en te monteren om te zien of het ook echt zou helpen. De wieltjes werden snel geleverd en nadat ik ze gemonteerd had, vond ik ze goed. Ze werken prima, dus nu ga ik ook de rest van de stoelen met deze nieuwe wieltjes voorzien.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vier nieuwe wielen voor keukenstoelen en zes glijders voor eettafelstoelen

  Ik heb onlangs vier nieuwe wieltjes gekocht voor mijn keukenstoelen en zes glijders voor mijn eettafelstoelen. Die zijn echt een verbetering, want ze maken veel minder lawaai op mijn oneffen natuurstenen vloer dan de oude wieltjes. En de glijders zien er ook nog eens mooi en stevig uit in mijn woonkamer. Ik ben echt heel tevreden met mijn aankoop bij Vloerglijders!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stoelviltglijders voor vinylvloer

  Mijn vinylvloer was snel bekrast door de stoelen met harde plastic doppen. Maar gelukkig vond ik de ideale oplossing met viltglijders die ik makkelijk kon monteren. Nu schuiven de stoelen vlotjes zonder krassen achter te laten. De website was superduidelijk en hielp me snel de juiste keuze te maken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop keukenvloerglijders

  Ik heb pas geleden van die vloerbeschermers voor onder onze nieuwe keukenkrukken gekocht. Jammer genoeg was het pakketje een beetje beschadigd door de leveringsdienst, maar na een belletje naar de klantendienst werden de missende stukken snel en vlot nageleverd. Binnen twee dagen hadden we alles compleet en in goede staat in huis. Super service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vloerglijders

  Ik kon jammer genoeg niet online betalen, dus moest ik bellen. Gelukkig werd ik echt vriendelijk geholpen! De levering van mijn vloerglijders was 2 dagen vertraagd, maar ze hebben me telkens goed op de hoogte gehouden. Normaal bestel ik niet zo graag online, maar deze keer moest het wel en ben ik blij dat alles zo vlot verliep.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik kocht vloerglijders voor mijn vloer

  Ik vond zoveel verschillende soorten vloerglijders voor alle vloeren, ik kon niet kiezen en heb gebeld. De persoon aan de telefoon was super vriendelijk en heeft me goed en persoonlijk geholpen. Ze dachten echt met me mee en gaven goed advies. Ik ben superblij met mijn aankoop!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vloerglijders van topkwaliteit.

  Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, belde de webshop me op. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg persoonlijke aandacht, echt super! Het bestellen ging snel en makkelijk en het telefonisch contact gaf me een extra goed gevoel over het bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Glijders voor linoleum vloer en stoelen met stalen poten

  Ik heb telefonisch advies gekregen, mijn bestelling geplaatst en laten monteren. Ik werd vriendelijk geholpen, de levering was snel en de spullen zijn van goede kwaliteit. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop zonder schroefjes

  De verzending was redelijk snel, maar ik was toch wel teleurgesteld dat er geen schroefjes bij de stoelglijders zaten. Er stond nergens vermeld dat deze apart moesten worden besteld. Het zou handig zijn als dit duidelijker gecommuniceerd wordt in de toekomst.


Anderen bekeken ook