Vloerglijders

Alle reviews

Vloerglijders

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Vloerglijders

Als u net een nieuwe vloer in uw huis heeft laten leggen dan wil u die natuurlijk zo lang en zo goed mogelijk beschermen tegen de eerste krassen. Iedereen die binnenkomt kunt u vragen om de schoenen uit te doen en u kunt ook uw vloer beschermen van krassen die zouden kunnen ontstaan door het gebruik van uw meubilair. Wanneer u op internet gaat zoeken komt u al gauw een aantal aanbieders tegen, maar hoe weet u nou wat er achter die webwinkels schuil gaat? Welk bedrijf zou u het best kunnen helpen en hoe komt u er achter of men bijvoorbeeld betrouwbaar is qua levertijden? Hier op ErvaringenSite leest u reviews van consumenten die ervaringen en meningen met u delen over bedrijven. Zo ook met betrekking tot het bedrijf Vloerglijders, ze bieden veel diverse stoelpootbeschermers aan die bescherming kunnen bieden voor die nieuwe vloer van u. Door op onze site de reviews over dit bedrijf te lezen komt u er achter of u wel zaken met Vloerglijders wilt doen.

Over Vloerglijders
Het bedrijf Vloerglijders is opgericht in 2006 en levert wielen, glijders en doppen voor meubels. Deze beschermingsmiddelen gaan krasvorming op vloeren tegen. Het bedrijf is gevestigd in Enkhuizen en richt zich met name op de Nederlandse en Belgische markt. Vloerglijders beschikt over een grote voorraad waaruit direct geleverd kan worden, hierdoor is men in staat de producten snel bij de klant te krijgen. Door de jaren lange ervaring hebben ze veel kennis op gedaan en kunnen zo de juiste beschermer onder ieder specifieke poot van u meubelstuk adviseren. Ze beantwoorden vragen zowel telefonisch als via de email. De webwinkel en voorraad in hun magazijn zijn met elkaar in verbinding, dus u als klant kunt direct zien wat er ook daadwerkelijk op voorraad is en wat niet. Vloerglijders is voor zien van het thuiswinkel waarborg keurmerk.

Producten & diensten Vloerglijders
Het complete assortiment is verdeeld in acht productgroepen op de website, waarvan er vijf groepen gericht zijn in het type stoelpoot. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar bescherming van ronde stalen stoelpoten dan laten ze vervolgens alle opties zien uit het assortiment hiervoor. Je kunt dan denken aan rubberbeschermers die om of in de buis geplaatst kunnen worden of sokken die om de poten getrokken worden. Ze verkopen wielen, vilt en doppen in echt alle soorten en maten. Per product kun u tot op de millimeter de maatvoering aangeven. Naast de vijf verschillende soorten stoelpoten hebben ze nog een speciale groep producten voor de zogeheten designer stoelen, die ook weer speciale beschermers nodig hebben. De overige twee productgroepen zijn zelfklevende opties en een groep toebehoren. In de laatste categorie vallen bijvoorbeeld navulbare viltschijfjes en montagegereedschap.

Review, mening, ervaringen, suggesties, klachten Vloerglijders
Heeft u onder uw meubels producten van Vloerglijders zitten? Dan horen we graag van u uw ervaringen met dit bedrijf. Heeft u onlangs producten besteld via hun website? Dan is uw mening over dit hele proces erg interessant voor anderen om te lezen. Heeft u in het verleden producten besteld bij Vloerglijders, maar zou u dit niet meer zo snel in de toekomst doen? Ook dan horen we u graag. We willen iedereen die contact met het bedrijf Vloerglijders en haar producten heeft gehad vragen hier een review achter te laten. Uw suggesties en misschien wel klachten zorgen voor een reëel beeld van het bedrijf en helpen anderen in hun keuzes om hun nieuwe vloer te beschermen.