War Thunder

Alle reviews

War Thunder

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

War Thunder

In de wereld van videogames zijn er duizenden aan diverse soorten games. Elk met hun eigen motieven en doelen. Iedere game is weer voor een andere doelgroep gemaakt en met andere bedoelingen. De ene game is ontworpen als simulatie game en de andere gewoon als racegame of als leergame. De naam van een game geeft vaak niet genoeg informatie waar het gamespel nu precies over gaat. Wenst u meer te weten over een bepaalde game en wat voor type game het is? Wilt u ook de doelgroep weten en wat andere gamers van dit spel vinden? Dan kunt u via ErvaringenSite over de verschillende games lezen en u kunt ook nog een beoordeling van gamers krijgen, die al een ervaring hebben met het spel. Zo bespaart u tijd en hoeft u het allemaal niet zelf uit te zoeken. Met de reviews ontdekt u super snel of het het gametype is waar u naar op zoek bent. 

Over War Thunder
War Thunder is een multiplayer gevecht video game tussen voertuigen. De game is ontwikkeld door Gaijin Entertainment. Een video game-ontwikkelaar en uitgever in Europa, die is opgericht in 2002. Negen jaren na de oprichting van Gaijin Entertainment werd War Thunder aangekondigd. Weliswaar onder de naam World of Planes. Een game die origineel is ontwikkeld als een vlucht simulatiespel en voor het eerst werd uitgebracht in 2012 als een bèta met een wereldwijde release in januari 2013. Vanwege de gelijkenis met Wargaming’s World of Warplanes werd de naam in 2012 veranderd naar zijn huidige naam. 

Producten en diensten van War Thunder
Voor deelname aan de producten en diensten van War Thunder kunt u terecht op hun website. De Game War Thunder heeft zijn eigen website waar u zich kunt registreren en terecht bent voor het downloaden van War Thunder. De game kan worden gezien als MMO-militaire game, die u kunt gebruiken voor Windows, Linux, Mac, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox series X/S. Om de game te spelen heeft u wel internet verbinding nodig, u kunt het niet offline spelen. De game kunt u met meerdere gamers spelen. De meeste game modi en mappen zijn gemaakt voor 32 spelers, die worden gesplitst in twee teams. Het kan dat de game bij bepaalde evenementen het aantal van 64 spelers bereikt. Dit hangt af van het evenement. Op de website bij de optie ‘matchmaking’ kunt u hier meer over lezen.

Registratie, betaling en garantie bij War Thunder
Bij de registratie van War Thunderzijn er geen kosten verbonden. Ook deelname aan het spel War Thunder is gratis. Eenmaal geïnstalleerd op uw Windows of PlayStation kunt u gelijk aan de slag gaan en uw team in elkaar zetten.

Complimenten en tips bij War Thunder
War Thunder kan dus bij u in de prijzen vallen als u van gevechtsgames houdt. Heeft u deze game al gedownload? Nu, graag horen we wat u van de game vindt? Valt het in de smaak? Raadt u andere gamers deze game aan? Welke tips heeft u voor de ontwerper? En wat vindt u juist top aan deze game? Laat uw beoordeling achter op ErvaringenSite.

Heeft u zin in een nieuwe game? Lees dan de beoordeling van anderen over War Thunder en wie meer weet heeft u uw nieuwe game. Maak dan gebruik van het reviewplatform van ErvaringenSite om uw ervaringen met ons te delen!