Withings

Alle reviews

Withings

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

P
Peter
Ik gebruik nu al enige maanden een horloge van Withings nadat mijn Fitbit kapot was gegaan. Deze bevalt me erg goed. Ten opzichte van de fitbit vind ik deze er veel beter uitzien en de kwaliteit va...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Horloge

  Ik gebruik nu al enige maanden een horloge van Withings nadat mijn Fitbit kapot was gegaan. Deze bevalt me erg goed. Ten opzichte van de fitbit vind ik deze er veel beter uitzien en de kwaliteit van de metingen is gelijkwaardig naar mijn inzien. Ik gebruik deze ook tijdens het sporten en omdat ik soms een beetje zweetpolsen krijg, was ik het horloge erna ook graag. Dit doe ik dan met een doekje. Na dit al wat keren te hebben gedaan zie je kleine krasjes, maar weinig echt zichtbaar als je er niet op let. Ik zou dit merk aanbevelen aan anderen.


Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Withings

Withings, wat ook wel wordt uitgesproken als WITH-things, is een van oorsprong Frans bedrijf voor consumenten elektronica met het hoofdkantoor in Issy-les-Moulineaux in Frankrijk. Het bedrijf heeft ook kantoren in Cambridge, Massachusetts (VS) en Hong Kong en distribueert zijn producten wereldwijd. Withings staat bekend om ontwerp en innovatie in verbonden apparaten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Withings lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Franse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Withings
Withings werd opgericht in het jaar 2008 door drie executives uit de technologie en telecomsector: Éric Carreel (CEO), mede-oprichter van Inventel; Cedric Hutchings: en Fred Potter (CTO tot 2011). Het eerste product van het bedrijf was een op WiFi aangesloten weegschaal, die in juni 2009 op de markt kwam. In september 2010 ontving het bedrijf zijn eerste durfkapitaalfinanciering, bijna vier miljoen dollar van Ventech, om de ontwikkeling van de volgende twee producten van het bedrijf te financieren. In januari 2011 kondigde Withings op de Consumer Electronics Show in Las Vegas aan dat het tweede product een bloeddrukmeter zou zijn die op de iPhone wordt aangesloten. 

Producten en diensten van Withings
Het bedrijf produceert dus voornamelijk innovatieve producten die gerelateerd zijn aan uw gezondheid, zo onderscheiden zij zich van andere soortgelijke bedrijven. Zo maakt Withings bijvoorbeeld slimme horloges en fitness-trackers, waaronder de Activité, een activity tracking horloge dat de eerste smartwatch was die leek op een traditioneel pols horloge. Het heeft geen knoppen en wordt bestuurd vanuit een telefonische app, compatibel met zowel iPhone als Android. Het kan ook automatisch de slaap, het zwemmen, lopen en rennen van de gebruiker volgen. Het bevat ook gegevens over gewicht, hartslag en lichaamsgewicht van de draadloze weegschalen van Withings. 

In 2009 bracht Withings een WiFi-lichaamsweegschaal uit, de eerste aangesloten lichaamsweegschaal. Het meet gewicht en vetmassa en verzendt deze gegevens naar de app van de gebruiker via Wi-Fi en maakt ook verbinding met platforms zoals Google Health en Microsoft HealthVault, evenals met dieet- en bewegingssites zoals DailyBurn. Voor klachten over Withings kunt u terecht bij het helpcentrum op hun website, hier beantwoorden ze alle vragen die u wellicht heeft over het van oorsprong Franse bedrijf. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Withings
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Withings? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Withings op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Withings vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Withings of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Franse bedrijf Withings nu achter.