75% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

P
Peter
Ik gebruik nu al enige maanden een horloge van Withings nadat mijn Fitbit kapot was gegaan. Deze bevalt me erg goed. Ten opzichte van de fitbit vind ik deze er veel beter uitzien en de kwaliteit va...Lees verder
L
lars
Ik ben echt super blij met mijn Withings Scanwatch. Alles werkt precies zoals verwacht en voorgesteld. Het is echt een top product dat al mijn verwachtingen overtreft. De kwaliteit van het materiaa...Lees verder
A
ayoub
De antwoorden die ik kreeg waren van topkwaliteit en het personeel was super geduldig, zeker gezien de problemen die ik had met de site. Ook al was er geen directe oplossing voor mijn probleem, ze ...Lees verder
E
E. Amrani
Ik heb deze weegschaal al een paar jaar en ik ben er niet helemaal tevreden over. De verbinding met de app werkt perfect, maar als weegschaal zelf laat te wensen over. Zelfs als je correct op de we...Lees verder
H
hugo
Ik heb mijn vorige Scanwatch van een oudere versie 3 jaar lang dag en nacht gedragen zonder enig probleem met de batterijduur. Met de nieuwe Scanwatch 2 moet ik echter om de 24-25 dagen opladen in ...Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Horloge

  Ik gebruik nu al enige maanden een horloge van Withings nadat mijn Fitbit kapot was gegaan. Deze bevalt me erg goed. Ten opzichte van de fitbit vind ik deze er veel beter uitzien en de kwaliteit van de metingen is gelijkwaardig naar mijn inzien. Ik gebruik deze ook tijdens het sporten en omdat ik soms een beetje zweetpolsen krijg, was ik het horloge erna ook graag. Dit doe ik dan met een doekje. Na dit al wat keren te hebben gedaan zie je kleine krasjes, maar weinig echt zichtbaar als je er niet op let. Ik zou dit merk aanbevelen aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Withings Scanwatch.

  Ik ben echt super blij met mijn Withings Scanwatch. Alles werkt precies zoals verwacht en voorgesteld. Het is echt een top product dat al mijn verwachtingen overtreft. De kwaliteit van het materiaal is echt heel goed en de functies zijn super handig in het dagelijks leven. Ik zou deze smartwatch zeker aanraden aan iedereen die een betrouwbare en stijlvolle wearable zoekt om hun gezondheid en activiteiten bij te houden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  klantenservice, geduldig, oplossingsgericht

  De antwoorden die ik kreeg waren van topkwaliteit en het personeel was super geduldig, zeker gezien de problemen die ik had met de site. Ook al was er geen directe oplossing voor mijn probleem, ze deden echt moeite om me tevreden te stellen. Uiteindelijk vonden we een win-winoplossing die echt indrukwekkend was en bewees dat het bedrijf echt professioneel is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  weegschaal met verbinding

  Ik heb deze weegschaal al een paar jaar en ik ben er niet helemaal tevreden over. De verbinding met de app werkt perfect, maar als weegschaal zelf laat te wensen over. Zelfs als je correct op de weegschaal stapt, krijg je de lichaamsvetmassa slechts ongeveer twee op de drie keer correct en de puls golfsnelheid is nog erger. Dus ik ben echt teleurgesteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scanwatch 2

  Ik heb mijn vorige Scanwatch van een oudere versie 3 jaar lang dag en nacht gedragen zonder enig probleem met de batterijduur. Met de nieuwe Scanwatch 2 moet ik echter om de 24-25 dagen opladen in plaats van de beloofde 30 dagen. Ook reageert het digitale display veel gevoeliger dan voorheen, wat de batterij onnodig snel leeg maakt. De SpO2-functie is ook moeilijker te gebruiken dan vroeger. Ik ben echt teleurgesteld in de nieuwe versie van de Scanwatch.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloeddrukmeten, ECG maken, BMI zien

  Bloeddruk meten, een ECG maken, alles bekijken op mijn smartphone, fantastisch! Ik gebruik al sinds 2016 deze producten en kan al mijn gegevens van de afgelopen jaren in grafieken zien, wat echt handig is. Ik ben er heel tevreden over!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  efficiënt, probleemloos

  Geen obstakels en duidelijke communicatie gedurende heel het proces. Ik was echt blij verrast door hoe vlot alles verliep en hoe snel er gereageerd werd op mijn vragen. De klantenservice was top en ik voelde me goed geholpen tijdens het hele aankoopproces. Ik zou jullie zeker aanbevelen aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slimme weegschaal

  Het is echt niet oké dat ik nog steeds niets heb gehoord van hen. Ik voel me niet serieus genomen en de klantenservice laat echt te wensen over. Ik vind het gewoon niet kunnen dat er helemaal geen communicatie is geweest over mijn aankoop en eventuele problemen.


Anderen bekeken ook