ErvaringenSite

  Ervaringen Withings

  Withings, wat ook wel wordt uitgesproken als WITH-things, is een van oorsprong Frans bedrijf voor consumenten elektronica met het hoofdkantoor in Issy-les-Moulineaux in Frankrijk. Het bedrijf heeft ook kantoren in Cambridge, Massachusetts (VS) en Hong Kong en distribueert zijn producten wereldwijd. Withings staat bekend om ontwerp en innovatie in verbonden apparaten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Withings lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Franse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Withings

  Withings werd opgericht in het jaar 2008 door drie executives uit de technologie en telecomsector: Éric Carreel (CEO), mede-oprichter van Inventel; Cedric Hutchings: en Fred Potter (CTO tot 2011). Het eerste product van het bedrijf was een op WiFi aangesloten weegschaal, die in juni 2009 op de markt kwam. In september 2010 ontving het bedrijf zijn eerste durfkapitaalfinanciering, bijna vier miljoen dollar van Ventech, om de ontwikkeling van de volgende twee producten van het bedrijf te financieren. In januari 2011 kondigde Withings op de Consumer Electronics Show in Las Vegas aan dat het tweede product een bloeddrukmeter zou zijn die op de iPhone wordt aangesloten.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Producten en diensten van Withings

  Het bedrijf produceert dus voornamelijk innovatieve producten die gerelateerd zijn aan uw gezondheid, zo onderscheiden zij zich van andere soortgelijke bedrijven. Zo maakt Withings bijvoorbeeld slimme horloges en fitness-trackers, waaronder de Activité, een activity tracking horloge dat de eerste smartwatch was die leek op een traditioneel pols horloge. Het heeft geen knoppen en wordt bestuurd vanuit een telefonische app, compatibel met zowel iPhone als Android. Het kan ook automatisch de slaap, het zwemmen, lopen en rennen van de gebruiker volgen. Het bevat ook gegevens over gewicht, hartslag en lichaamsgewicht van de draadloze weegschalen van Withings.

  In 2009 bracht Withings een WiFi-lichaamsweegschaal uit, de eerste aangesloten lichaamsweegschaal. Het meet gewicht en vetmassa en verzendt deze gegevens naar de app van de gebruiker via Wi-Fi en maakt ook verbinding met platforms zoals Google Health en Microsoft HealthVault, evenals met dieet- en bewegingssites zoals DailyBurn. Voor klachten over Withings kunt u terecht bij het helpcentrum op hun website, hier beantwoorden ze alle vragen die u wellicht heeft over het van oorsprong Franse bedrijf.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Withings

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Withings? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Withings op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Withings vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Withings of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Franse bedrijf Withings nu achter.

  Withings
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Withings

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Withings een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Withings. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Withings actief?

  Withings is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Persoonlijke verzorging, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Withings gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.