Wondershare Reviews

: 10
70% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

N
Noël
Ik had per ongeluk al mijn belangrijke bestanden van mijn computer verwijderd en ik was echt in paniek. Gelukkig dacht ik eraan om data recovery software uit te proberen en zo ben ik bij jullie ter...Lees verder
R
Raphaël Mertens
Ik heb onlangs de Recovorit software gebruikt en ik moet zeggen, het werkt echt supergoed! Ik kon belangrijke bestanden terughalen die ik per ongeluk had verwijderd. Maar let op, als je het abonnem...Lees verder
E
Ethan Gillet
Ik ben hier al jaren een tevreden klant en heb al verschillende keren software gekocht. Soms had ik wat problemen met downloaden, maar dat kwam door mijn oude computer. Gelukkig werd ik altijd snel...Lees verder
S
S. Robert
Ik had per ongeluk het verkeerde product gekocht en spijtig genoeg was er geen korting op. Na een e-mail gestuurd te hebben, kreeg ik het advies om het juiste product met korting te kopen en werd h...Lees verder
M
merel
Ik heb Wondershare gebruikt om DVD's te rippen, toen mijn virusscanner Eset malware vond in hun programma was ik echt geschrokken! Ik had zelfs een lifetime licentie voor dit programma, maar n...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Data recovery software purchase

  Ik had per ongeluk al mijn belangrijke bestanden van mijn computer verwijderd en ik was echt in paniek. Gelukkig dacht ik eraan om data recovery software uit te proberen en zo ben ik bij jullie terecht gekomen. Het was super makkelijk om te installeren en te gebruiken. Ik kon al mijn verloren bestanden terugvinden, wat een enorme opluchting was! De interface was ook heel duidelijk en intuïtief, waardoor alles vlotjes verliep. Ik ben echt blij dat ik voor jullie software heb gekozen en zal het zeker aan anderen aanraden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van Recovorit software

  Ik heb onlangs de Recovorit software gebruikt en ik moet zeggen, het werkt echt supergoed! Ik kon belangrijke bestanden terughalen die ik per ongeluk had verwijderd. Maar let op, als je het abonnement niet op tijd stopzet, blijft het actief en wordt het opnieuw in rekening gebracht. Gelukkig heeft de klantendienst me goed geholpen om dit probleem op te lossen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop al jarenlang

  Ik ben hier al jaren een tevreden klant en heb al verschillende keren software gekocht. Soms had ik wat problemen met downloaden, maar dat kwam door mijn oude computer. Gelukkig werd ik altijd snel en professioneel geholpen door de online klantenservice. De hulp die ze bieden is top en ik ben altijd blij geweest met de service. Eenmaal klant, altijd klant!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fout product, goede service

  Ik had per ongeluk het verkeerde product gekocht en spijtig genoeg was er geen korting op. Na een e-mail gestuurd te hebben, kreeg ik het advies om het juiste product met korting te kopen en werd het geld voor het verkeerde product teruggestort. Dat heb ik meteen gedaan en was heel blij met de goede service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  DVD ripper software

  Ik heb Wondershare gebruikt om DVD's te rippen, toen mijn virusscanner Eset malware vond in hun programma was ik echt geschrokken! Ik had zelfs een lifetime licentie voor dit programma, maar nu durf ik het niet meer te gebruiken. De helpdesk van Wondershare beweert dat er geen malware is, maar wie moet ik geloven?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Levenslange licentie

  Ik heb een levenslange licentie gekocht, maar er blijft steeds een pop-up verschijnen met een "aanbieding" om te upgraden. Ik kan de pop-up niet wegklikken en daardoor kan ik het programma niet meer fatsoenlijk gebruiken. Dat is echt super vervelend! Ik snap dat er betaald moet worden voor grote updates, maar ik wil gewoon kunnen doen wat ik wil met het programma dat ik heb gekocht, zonder al dat gedoe met die irritante pop-ups. Gelukkig heeft de helpdesk me wel advies gegeven over hoe ik het programma kan blijven gebruiken zonder te updaten. Dat is wel fijn!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Downloadprogramma voor muziek

  Ik heb ook positieve ervaringen met dat downloadprogramma, al gebruik ik het niet vaak. Het is handig voor mij om muziek te downloaden. En ja, ze bieden zeker goede ondersteuning.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Software download

  De installatie verliep vlot en de software werkt prima. De functies zijn handig en gemakkelijk te gebruiken. Ik ben blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop abonnement

  Ik wou gewoon de gratis proefperiode uitproberen, maar per ongeluk heb ik me geabonneerd. Ik was echt teleurgesteld toen ik ontdekte dat ik niet kon opzeggen, dat stond niet duidelijk aangeduid. Gelukkig heeft de klantendienst me geholpen om over te schakelen naar een studentenabonnement, dat vond ik echt fijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wondershare software

  Ik heb net iets van Wondershare gekocht en nu kan ik mijn software niet downloaden! Geen enkel adres werkt en alles wordt geblokkeerd, hoe moet ik nu aan mijn software geraken? Ik ben zo teleurgesteld nu. Waarom is het zo moeilijk om de software te vinden?


Anderen bekeken ook