World of Tanks

Alle reviews

World of Tanks

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

World of Tanks

Gamen is een leuk tijdverdrijf voor kinderen en mannen. Niet alle vrouwen zijn content met het gamen. Voor de kids is het niet alleen een leuk binnenshuis spel, maar volgens de wetenschap bevordert het ook het concentratievermogen en heeft het positieve effecten op de hersenen. Bent u op zoek naar leuke games en ook nog gerichte advies bij het instellen en dergelijke. Lees, maar hier op de pagina van ErvaringenSite, waar mensen hun ervaringen over hun game aankoop hebben neergepend. Informatie die maakt dat u binnen een mum van tijd de keuze kunt maken in de aankoop van de games. Doorloop de reviews en laat ook uw eigen reactie achter op onze site.

Over World of Tanks
World of Tanks is een gratis te downloaden online game, waarmee gesimuleerde tankgevechten tussen spelers kunnen worden gevoerd. Het spel werd in Europa uitgebracht voor Microsoft Windows op 12 april 2011. Later, op 12 februari 2014, werd het spel ook uitgebracht voor de Xbox 360 onder de naam World of Tanks: Xbox 360 Edition. In 2015 werd de versie voor Android en iOS beschikbaar. De tanks die voorkomen in het spel zijn gebaseerd op de realiteit, zodat het spel zo realistisch mogelijk wordt. World of Tanks wordt beheerd door Wargaming Group Limited, welke is gevestigd aan105, Agion Omologiton Avenue Nicosia 1080 Cyprus.

Producten en diensten van World of Tanks
World of Tanks, World of Warships, World of Tanks Console, World of Warships Legends, World of Warships of Blitz, World of Tanks Blitz, World of Warplanes en Master of Orion zijn de games die door World of Tanks wordt aangeboden. Spelersverdienen in een game credits en ervaringspunten, waarmee zij nieuwe onderdelen en nieuwe tanks kunnen kopen, of uitrusting en verbruiksmiddelen. De tankmodellen komen voor het grootste deel uit de jaren 30 tot 60. Er zijn vijf soorten tanks: de zware tank, de middelzware tank, de lichte tank, de tankjager en artillerie.

Verzending, garantie & betaling bijWorld of Tanks
Betalen bij World of Tanks kan onder meer met PayPal en credit cards. Iedere cliënt heeft bij World of Tanks een bedenktijd van 14 dagen en mag daarbij gebruik maken van het herroepingsrecht. Als u zich terugtrekt uit het Koopcontract, vergoeden zij u alle betalingen die u onder dit Koopcontract heeft ontvangen, inclusief de leveringskosten. De terug betaling geschiedt niet later dan 14 kalenderdagen vanaf de dag, waarop zij op de hoogte zijn gebracht van herroeping.

Complimenten, klachten en tips voor World of Tanks
World of Tanks zegt meer dan 160miljoen spelers wereldwijd te hebben. Voor klachten en vragen kunnen de personen, die beschikken over een account, contact opnemen via https://eu.wargaming.net/support/ of e-mail: wf@wargaming.net / privacy@wargaming.net. Bellen kan op +357 22 864444 en fax: +357 22 864454.  

Bent u content met uw game-assortiment gehaald bij World of Tanks? Hoe is de dienstverlening en technische assistentie bij hen? Zijn ze snel te bereiken bij storingen? Plaats uw reactie, oordeel en ervaring hier in de reviews bij ErvaringenSite.

Nog geen account bij World of Tanks? Ook daarvoor nodigen wij u uit voor een bezoek aan de reviews. Neem een kijkje en maak het besluit of World of Tanks voldoet aan de door u gestelde eisen. En natuurlijk verwachten wij ook te vernemen van uw ervaring.