ErvaringenSite

  Ervaringen World of Warships

  Eenieder blijkt tegenwoordig gamen in hun dagelijkse routine te brengen. Van klein naar groot, oud en jong, via de computer, mobiele telefoons naar tablets. We weten allemaal hoe verslaafd men kan zijn aan de Playstations. Van het normaal Kings of Throne naar de verschillende wars spelen, met bijbehorende thema’s. Op ErvaringenSite komt u reviews tegen over vele bedrijven die verschillende gamesoorten vertegenwoordigen en verkopen. Van fysieke bedrijven als bedrijven waar u online kunt spelen. U leest over alles wat de bedrijven te bieden hebben, maar ook over de betaling en tips en tops. Neem een kijkje in de reviews en laat ook uw eigen ervaring achter!

  Over World of Warships

  World of Warships is een MMO die gratis te spelen is en heeft de marine-oorlogvoering als thema. Het bedrijf is tot stand gekomen door de spelontwikkelaar en uitgever Wargaming. De Wargaming is namelijk ook de uitvinder en uitgeverij van de eerste militair georiënteerde MMO World of Tanks. De speler is vrij in het kiezen welk type spel die wilt spelen en heeft de keuze uit willekeurige gevechten tegen anderen, maar ook tussen coöperatieve gevechtstypen, zoals de scenario-gevechten. De oorspronkelijke releasedata van de World of Warships id 17 september 2015.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Producten en diensten van World of Warships

  World of Warships is een game, waarbij een trage en tactische shooter in het bezit is van 3 basistypen bewapening. In de World of Warships hebben de spelers de mogelijk in een team te werken en te verdedigen. Binnen de World of Warships worden de levels in 3 soorten verdeeld: standaard, dominantie en epicentrum, waarbij elk modus door middel van een puntensysteem worden gescoord. De videogame kunt u verkrijgen op uw PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Mac Os, Playstation 5, iOS, Project Scarlett, maar nu ook naar uw smartphone. De Wargaming Store is de one-stop-shop waar u terecht kunt voor officiële kleding, hardware, accessoires en verzamelobjecten voor alle Wargaming-games zoals World of Tanks, World of Warships en Master of Orion!

  Verzending, garantie & betaling bij World of Warships

  World of Warships is betalen met Adyen mogelijk. De uitgevers van betaalkaarten Visa en MasterCard hebben een functie ontwikkeld die de Account Updater wordt genoemd. Wargaming, samen met online betalingsprovider Adyen, en andere online verkopers hebben deze functie in de Premium Shop ingeschakeld. Verder is betalen mogelijk met bank transfer, debet en credit cards, Paypal en andere opties.

  Complimenten, klachten en diensten voor World of Warships

  Gamers kunnen in-game valuta en Premium Account kopen in de winkel van World of Warships en daarmee meer ervaring en credits per gevecht verdienen net als meer toegang tot de games.

  Bent u een vaste gamer? En maakt u nu ook al gebruik van de nieuwste versie van World of Warships? Laat uw ervaring van de nieuwste release weten door kort over de game te schrijven in een review van ervaringensite.be. Zo worden andere gamers rondom u ook geïnformeerd en worden ook op de hoogte gesteld van de ervaringen over de World of Warships.

  Bent u verder nog naar andere games als World of Warships op zoek? Neemt u dan een kijkje op de site van ervaringen.

  World of Warships
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over World of Warships

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is World of Warships een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over World of Warships. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is World of Warships actief?

  World of Warships is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van World of Warships gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.