World of Warships

Alle reviews

World of Warships

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

World of Warships

Eenieder blijkt tegenwoordig gamen in hun dagelijkse routine te brengen. Van klein naar groot, oud en jong, via de computer, mobiele telefoons naar tablets. We weten allemaal hoe verslaafd men kan zijn aan de Playstations. Van het normaal Kings of Throne naar de verschillende wars spelen, met bijbehorende thema’s. Op ErvaringenSite komt u reviews tegen over vele bedrijven die verschillende gamesoorten vertegenwoordigen en verkopen. Van fysieke bedrijven als bedrijven waar u online kunt spelen. U leest over alles wat de bedrijven te bieden hebben, maar ook over de betaling en tips en tops. Neem een kijkje in de reviews en laat ook uw eigen ervaring achter!

Over World of Warships
World of Warships is een MMO die gratis te spelen is en heeft de marine-oorlogvoering als thema. Het bedrijf is tot stand gekomen door de spelontwikkelaar en uitgever Wargaming. De Wargaming is namelijk ook de uitvinder en uitgeverij van de eerste militair georiënteerde MMO World of Tanks. De speler is vrij in het kiezen welk type spel die wilt spelen en heeft de keuze uit willekeurige gevechten tegen anderen, maar ook tussen coöperatieve gevechtstypen, zoals de scenario-gevechten. De oorspronkelijke releasedata van de World of Warships id 17 september 2015.

Producten en diensten van World of Warships
World of Warships is een game, waarbij een trage en tactische shooter in het bezit is van 3 basistypen bewapening. In de World of Warships hebben de spelers de mogelijk in een team te werken en te verdedigen. Binnen de World of Warships worden de levels in 3 soorten verdeeld: standaard, dominantie en epicentrum, waarbij elk modus door middel van een puntensysteem worden gescoord. De videogame kunt u verkrijgen op uw PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Mac Os, Playstation 5, iOS, Project Scarlett, maar nu ook naar uw smartphone. De Wargaming Store is de one-stop-shop waar u terecht kunt voor officiële kleding, hardware, accessoires en verzamelobjecten voor alle Wargaming-games zoals World of Tanks, World of Warships en Master of Orion!

Verzending, garantie & betaling bij World of Warships
World of Warships is betalen met Adyen mogelijk. De uitgevers van betaalkaarten Visa en MasterCard hebben een functie ontwikkeld die de Account Updater wordt genoemd. Wargaming, samen met online betalingsprovider Adyen, en andere online verkopers hebben deze functie in de Premium Shop ingeschakeld. Verder is betalen mogelijk met bank transfer, debet en credit cards, Paypal en andere opties.

Complimenten, klachten en diensten voor World of Warships
Gamers kunnen in-game valuta en Premium Account kopen in de winkel van World of Warships en daarmee meer ervaring en credits per gevecht verdienen net als meer toegang tot de games.

Bent u een vaste gamer? En maakt u nu ook al gebruik van de nieuwste versie van World of Warships? Laat uw ervaring van de nieuwste release weten door kort over de game te schrijven in een review van ErvaringenSite. Zo worden andere gamers rondom u ook geïnformeerd en worden ook op de hoogte gesteld van de ervaringen over de World of Warships.

 Bent u verder nog naar andere games als World of Warships op zoek? Neemt u dan een kijkje op de site van ervaringen.