ErvaringenSite

  Ervaringen XBOX

  Ben je dol op gamingen wil je graag meer weten over producten die in deze context relevant zijn? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van XBOX. Natuurlijk is het in deze moderne wereld best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. Indien dit het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met XBOX te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

  Over XBOX

  XBOX is een systeem voor videospelconsoles van het Amerikaanse bedrijf Microsoft. De XBOX, Microsoft's eerste entree in de wereld van elektronische spelconsoles, werd uitgebracht in 2001. Hiermee werd het een rechtstreekse concurrent van Sony's PlayStation 2 en Nintendo's GameCube. Microsoft was bezorgd dat Sony's succesvolle PlayStation-console de pc-markt zou schaden en begon in 1999 met plannen om een eigen consolesysteem te ontwikkelen om zijn productlijn te diversifiëren en voordeel te halen uit de bloeiende game-industrie. Het systeem, dat oorspronkelijk de DirectX-box werd genoemd wegens het gebruik van de gelijknamige videosoftware, kende na zijn debuut meerdere vertragingen bij de lancering en verschillende prijsaanpassingen. Tegen 2010 was de Xbox 360 de meest gebruikte spelconsole in de Amerikaanse huishoudens, en het Xbox Live-netwerk telde meer dan 20 miljoen abonnees.

  24 Hour Online Shopping Challenge

  Producten en diensten van XBOX

  Op de website van XBOX heb je de keuze uit verschillende categorieën, zoals Game Pass, Games, Apparaten en Community. Opdat je sneller door het menu zou kunnen navigeren, zijn de meeste van deze categorieën verder opgedeeld in een aantal subcategorieën. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster bovenaan in te geven. Dit is vooral handig als je min of meer een idee hebt van datgene waarnaar je op zoek bent. Verder kun je ook meer lezen over het Game Lab en over de verschillende spelletjes die op de XBOX kunnen worden gespeeld, en je via de site aanmelden om nieuwe spelletjes vooraf te reserveren. Is er iets niet duidelijk of heb je een opmerking, en wens je hiervoor het team van deze onderneming te contacteren? Dan kun je online de hulp inschakelen van de Help App Get in Windows 10.

  Complimenten, klachten en tips voor XBOX

  Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van XBOX? En ben je nog op zoek naar een online platform om een eerlijke review van jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven? Dan is dit jouw kans! Je kunt onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de functionaliteiten van XBOX, en of je kunt rekenen op een snelle en vriendelijke dienstverlening als je vragen of opmerkingen hebt. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw verslag! Tot slot hoef je alleen maar hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  XBOX
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over XBOX

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is XBOX een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over XBOX. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is XBOX actief?

  XBOX is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van XBOX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.