ErvaringenSite

  Ervaringen Yellowpop

  Het bestellen van op maat gemaakt bijzondere producten is door de komst van het internet een stuk makkelijker geworden. Zo zijn er bedrijven waar je onder andere op maat gemaakt verlichting en aanverwante artikelen kunt kopen. Maar net zoals bij andere online shops mag je ook bij dit soort shops goede kwaliteit en service verwachten. Daarom raden we je aan om reviews te lezen. Deze reviews worden door klanten op onze website geplaatst en zijn bedoeld om andere klanten, zoals jij, van de juiste informatie te voorzien. Door het lezen van al die reviews kom je er namelijk achter wat zij van de verschillende webshops vinden. Zo krijg je onder meer te zien wat de goede en slechte kanten van de diverse online shops zijn.

  Over Yellowpop

  Oprichters Ruben & Jeremy kwamen enkele jaren geleden tot de conclusie dat zij een oplossing wilde bieden voor witte lege muren. Denkend aan de warmte en de energie van de zon kwamen zij op het idee om op maat gemaakte neonverlichting te gaan verkopen. Dat idee sloeg aan en inmiddels werkt er een groep medewerkers verspreid over de wereld bij Rocketpop Ltd. Dat bedrijf staat in Londen geregistreerd en gebruikt de naam Yellowpop om deze producten online te verkopen. Op deze website vind je een Engelstalige en Franstalige rubriek waar antwoord wordt gegeven op de meest gestelde vragen. Als je een van de aangeboden producten wilt bestellen kun je gebruik maken van veilige betaalmethodes om jouw bestelling te betalen. Het laten thuisbezorgen van jouw order is gratis en duurt tussen de 10 en 21 werkdagen.

  How I run my Online ART Shop (For Artists)

  De producten van Yellowpop

  Yellowpop verkoopt neonverlichting aan particulieren en bedrijven. Je hebt de keuze uit verschillende modellen in diverse prijsklassen en ze zijn geschikt voor verschillende plekken zoals de woonkamer of de keuken. Wil je liever zelf een ontwerp maken? Gebruik dan de ontwerpfunctie die je op de website kunt vinden. Met die functie kun je onder kiezen of je tekst of een logo wilt. Daarna is het de beurt aan de lettersoort, de achtergrond, de kleur van de verlichting en de afmetingen. Tijdens het ontwerpen staat de prijs duidelijk vermeld zodat je altijd precies ziet wat jouw creatie kost. Als je uiteindelijk jouw nieuwe verlichting bezorgd krijgt dan kun je gebruik maken van de montage-instructies op de website.

  Reviews over Yellowpop

  Heb jij als klant ervaring met de producten van Yellowpop? Er zijn veel consumenten die deze online shop nog niet kennen en er graag meer over te weten komen. Zij zoeken informatie over de kwaliteit van de producten, de manier waarop bestellingen geleverd worden en meer van dat soort onderwerpen. Daarom willen we je graag uitnodigen om jouw review op onze website te posten. Op die manier help je ons om een realistisch beeld van de werkwijze van Yellowpop te laten zien. Bovendien geef je consumenten de informatie die zij nodig hebben om te weten te komen of de aangeboden producten ook voor hen zijn weggelegd. Leg in jouw beoordeling uit wat jij de voor- en nadelen van Yellowpop vindt en vooral waarom.

  Yellowpop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Yellowpop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yellowpop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Yellowpop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yellowpop actief?

  Yellowpop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yellowpop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.