Zeeman

Alle reviews

Zeeman

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
m
Kansloze oplichters Had online wat besteld tot net aan de 50e. o.a. een onesie (15euro) en twee joggingbroeken (4 euro). Onesie werd geleverd met een flink gat in de pijp en de joggingbroeken pas...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kapot item

  Kansloze oplichters
  Had online wat besteld tot net aan de 50e.
  o.a. een onesie (15euro) en twee joggingbroeken (4 euro). Onesie werd geleverd met een flink gat in de pijp en de joggingbroeken pasten niet voldoende. Nog niet wetend wat ik met de broeken ging doen wel alvast contact opgenomen met Zeeman. "Ga er maar mee naar de winkel met het kapotte item". Vriend, ik bestel online omdat ik fysiek niet naar de winkel kan gaan op het moment. Wil ik het retourneren, dan mag dat op eigen kosten (van ruim 7euro), en moet IK dus geld bijleggen omdat ZIJ een beschadigd artikel opsturen. Wel makkelijk online geld willen verdienen, maar geen service verlenen en defecte artikelen voor de volle mep verkopen. Dit zou strafbaar moeten zijn.


Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Zeeman

Zeeman is een Nederlandse winkelketen, het bedrijf verkoopt echt van alles. Van baby kleding tot sokken tot speelgoed, u kunt er allemaal voor bij Zeeman terecht. Het bedrijf staat voornamelijk bekend om zijn lage prijzen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Zeeman lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website zoeken op andere soortgelijke bedrijven. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Zeeman
De eerste Zeeman winkel werd geopend in het jaar 1967 door Jan Zeeman in Alphen aan den Rijn in Nederland. Het was een soort supermarkt voor kleding en bleek een groot succes te zijn, al snel werden er meer winkels geopend. Het distributiecentrum is nog steeds gevestigd in Alphen aan den Rijn. De huiskleuren van Zeeman zijn geel en blauw. Het logo van de winkel is het hoofd van een zeeman. Jan Zeeman nam in 1999 afscheid van de dagelijkse leiding van het bedrijf, dat toen onder leiding kwam van Paul Schouwenaar. Jan Zeeman bleef wel eigenaar van het bedrijf tot aan zijn overlijden in het jaar 2020. Het bedrijf heeft inmiddels zo'n 1300 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Spanje. 

Producten en diensten van Zeeman
Zeeman staat tot op de dag van vandaag nog steeds rond hetzelfde concept: een soort supermarkt voor kleding. Ook staan zij voor kwalitatieve basics en textiel. Het bedrijf probeert ook altijd de laagste prijs aan te bieden. In België, Nederland, Frankrijk en Duitsland is het bedrijf zelfs gekozen tot beste winkelketen in baby-en kinder kleding. Het bedrijf behoudt hun lage prijzen door slim te organiseren en door grootschalig in te kopen. Daarnaast probeert het bedrijf te blijven innoveren, van ontwerp tot verpakking en van transport tot winkel. 

Het bedrijf probeert ook om alles eenvoudig te houden. Zo is de inrichting altijd eenvoudig en is het assortiment in alle landen hetzelfde, welke Zeeman winkel u ook bezoekt. Sinds een aantal jaar heeft het bedrijf ook een online webshop waar zij ook weer hetzelfde assortiment aanbieden en voor dezelfde lage prijzen. Zo hoeft u dus niet eens de deur uit om te shoppen voor uzelf, uw kinderen of iemand anders. Zo probeert Zeeman ook altijd dichtbij te blijven, via hun webshop en via hun fysieke winkels. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Zeeman
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Zeeman? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Zeeman op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Zeeman vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Zeeman of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Zeeman nu achter.