ErvaringenSite

  Ervaringen Zeeman

  Zeeman is een Nederlandse winkelketen, het bedrijf verkoopt echt van alles. Van baby kleding tot sokken tot speelgoed, u kunt er allemaal voor bij Zeeman terecht. Het bedrijf staat voornamelijk bekend om zijn lage prijzen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Zeeman lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website zoeken op andere soortgelijke bedrijven. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Zeeman

  De eerste Zeeman winkel werd geopend in het jaar 1967 door Jan Zeeman in Alphen aan den Rijn in Nederland. Het was een soort supermarkt voor kleding en bleek een groot succes te zijn, al snel werden er meer winkels geopend. Het distributiecentrum is nog steeds gevestigd in Alphen aan den Rijn. De huiskleuren van Zeeman zijn geel en blauw. Het logo van de winkel is het hoofd van een zeeman. Jan Zeeman nam in 1999 afscheid van de dagelijkse leiding van het bedrijf, dat toen onder leiding kwam van Paul Schouwenaar. Jan Zeeman bleef wel eigenaar van het bedrijf tot aan zijn overlijden in het jaar 2020. Het bedrijf heeft inmiddels zo'n 1300 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Spanje.

  Odoo e-commerce: get your online shop up and running

  Producten en diensten van Zeeman

  Zeeman staat tot op de dag van vandaag nog steeds rond hetzelfde concept: een soort supermarkt voor kleding. Ook staan zij voor kwalitatieve basics en textiel. Het bedrijf probeert ook altijd de laagste prijs aan te bieden. In België, Nederland, Frankrijk en Duitsland is het bedrijf zelfs gekozen tot beste winkelketen in baby-en kinder kleding. Het bedrijf behoudt hun lage prijzen door slim te organiseren en door grootschalig in te kopen. Daarnaast probeert het bedrijf te blijven innoveren, van ontwerp tot verpakking en van transport tot winkel.

  Het bedrijf probeert ook om alles eenvoudig te houden. Zo is de inrichting altijd eenvoudig en is het assortiment in alle landen hetzelfde, welke Zeeman winkel u ook bezoekt. Sinds een aantal jaar heeft het bedrijf ook een online webshop waar zij ook weer hetzelfde assortiment aanbieden en voor dezelfde lage prijzen. Zo hoeft u dus niet eens de deur uit om te shoppen voor uzelf, uw kinderen of iemand anders. Zo probeert Zeeman ook altijd dichtbij te blijven, via hun webshop en via hun fysieke winkels.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Zeeman

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Zeeman? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Zeeman op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Zeeman vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Zeeman of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Zeeman nu achter.

  Zeeman
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zeeman

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zeeman een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zeeman. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zeeman actief?

  Zeeman is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zeeman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.