ErvaringenSite

  Ervaringen Zesso

  De mogelijkheden om producten op het internet te bestellen zijn inmiddels bijna eindeloos. Maar hoe weet je nu of een online shop betrouwbaar is en de artikelen levert zoals ze beloven? En hoe zul je behandeld worden als je een klacht hebt? Het zijn zaken die je niet zo makkelijk te weten komt als je een onbekende webshop tegenkomt. Maar daar hebben wij een oplossing voor. We bieden je namelijk de reviews die klanten schrijven over dit soort online shops geheel vrijblijvend aan op onze website. Op die manier kun jij precies lezen hoe elke shop gewaardeerd wordt en hoe ze met klanten omgaan. Zo kom je dus precies te weten wat je te wachten staat en hoef je jezelf geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid.

  Over Zesso

  Zesso verkoopt producten die een bijdrage leveren aan een comfortabele en aangename levensstijl. Zo zijn er voor elke levensfase verschillende producten makkelijk te bestellen. Omdat Zesso weet dat klanten een druk bestaan hebben biedt de online shop je de mogelijkheid om je bestelling thuis of bij een ophaalpunt te laten bezorgen. Op die manier kun je het ophalen wanneer het jou uitkomt. Bovendien worden bestellingen die meer dan €20 waard zijn geheel gratis bezorgd. Als je tijdens het bestellen vragen of advies nodig hebt kun je telefonisch en schriftelijk contact opnemen met de klantenservice die in Balen gevestigd is. Daar zitten de medewerkers van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur voor je klaar. Deze online shop vind duurzaamheid belangrijk en geeft producten die door klanten teruggestuurd worden een tweede kans, ze worden met lichte gebruikssporen en korting opnieuw te koop aangeboden.

  Zara Spring Online Shop-Up | Fashion Shopping Haul | Trinny

  De producten van Zesso

  Het eerste dat opvalt als je de online shop van Zesso ziet is het uitgebreide keuzemenu met de diverse categorieën producten die er te koop zijn. Je vindt er een grote keuze aan meubels, woonaccessoires en decoraties, producten voor de keuken, elektrische apparaten en artikelen voor sport en spel. Regelmatig worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd die overzichtelijk gerangschikt staan. Dit zijn zeer uiteenlopende artikelen zoals fietsstoeltjes, rugzakken en kapstokken. Verder zijn er zogenaamde flash deals te zien, producten die maar korte tijd beschikbaar zijn die vaak met hoge kortingen aangeboden worden. Het bestelproces van deze online shop is makkelijk te bedienen en nadat je jouw gegevens hebt ingevuld en betaalmethode hebt gekozen wordt de bestelling in orde gemaakt en verstuurd.

  Reviews over Zesso

  Als jij klant bent van deze online shop dan hebben we een korte vraag voor je. Waarom? We nodigen je van harte uit om die reden te beschrijven in een review die je geheel kosteloos op onze website kunt plaatsen. Op die manier maak je het voor andere consumenten mogelijk meer te weten te komen over deze online winkel en je geeft ons de mogelijkheid een duidelijk beeld over Zesso te schetsen. Ook als je een minder prettige ervaring hebt met deze webwinkel ben je van harte welkom dat in een beoordeling toe te lichten. Wij willen namelijk een zo realistisch mogelijk beeld van de service en klantvriendelijkheid van deze online shop laten zien.

  Zesso
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zesso

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zesso een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zesso. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zesso actief?

  Zesso is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zesso gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.