ErvaringenSite

  Ervaringen Zonnebrillen.com

  Zonnebrillen worden vaak gezien als een modeaccessoires die je look afmaken, maar eigenlijk zijn ze een item dat noodzakelijk is in de zomer. De zon beschadigt namelijk niet alleen je huid, maar ook je ogen. UV-straling kan zeer schadelijk zijn voor je ogen en kan leiden tot veel problemen. Een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van zonnebrillen is Zonnebrillen.com. Zonnebrillen.com is een online winkel waar je zonnebrillen kan kopen voor zowel heren, dames en kinderen.

  Over Zonnebrillen.com
  Zonnebrillen.com is een online winkel dat opgericht is in 2011. Het hoofdkantoor bevindt zich in Leiden, Nederland. Het magazijn is op dezelfde plek ondergebracht. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van zonnebrillen. Sinds eind 2017 is het bedrijf in handen van de optiekketen Grandvision en maakt op die manier deel uit van een groot concern. Sinds 2020 is Zonnebrillen.com een gecertifieerde verkoper van Ray-Ban.

  Producten en diensten van Zonnebrillen.com
  Zonnebrillen.com is een bedrijf dat zonnebrillen verkoopt voor zowel dames, heren en kinderen. Enkele van de merken die verkocht worden op Zonnebrillen.com zijn Ray-Ban, Versace, Gucci, Alexander McQueen, Guess, Ralph Lauren, Marc Jacobs, MaxMara, enz. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook accessoires voor brillen. Tot deze accessoires behoren onder andere brillendozen, brillenkoorden, schoonmaaksetjes, enz. Op de webwinkel is er ook de mogelijkheid om de brillen virtueel te passen. Op deze manier weet u onmiddellijk hoe de bril u staat.

  Bestellingen bij Zonnebrillen.com kunnen enkel gebeuren op de wegshop. Selecteer op de online winkel het product van je keuze. Selecteer hierna de gewenste maat. Hierna zal het product zich in de winkelwagen bevinden. Om af te rekenen druk je op de knop ‘Ga door naar afrekenen’. Hierna zal je nog verschillende stappen moeten doorlopen. Wanneer de aankoop volledig afgerond is, is de bestelling definitief. Wijzigingen aan de aankoop zijn nog mogelijk voordat de bestelling betaald en bevestigd is. Om wijzigingen aan te brengen, moet de klantendienst worden gebeld. Je zal een orderbevestiging per e-mail ontvangen indien de bestelling succesvol is geplaatst. Betalingen op Zonnebrillen.com kunnen gebeuren met iDeal, bancontact, kredietkaart (Mastercard of VISA), PayPal en Afterpay. Het gebruik van Afterpay is enkel mogelijk bij bestellingen onder de € 500. Indien je uw bestelling plaatst voor 23:00 uur op een werkdag, zal het pakketje de volgende dag worden geleverd. Bij bestellingen in het weekend zal het pakketje op dinsdag worden geleverd. Leveringen worden gedaan met PostNL. Er worden geen verzendingskosten in rekening gebracht. Retourneren van de producten is mogelijk en gratis binnen 100 dagen na aankoop, enkel indien het product ongebruikt en onbeschadigd is. De klantenservice van Zonnebrillen.com is elke werkdag bereikbaar van 9:00 uur tot 23:00 uur.

  Complimenten, klachten en tips over Zonnebrillen.com
  ErvaringenSite maakt het mogelijk voor u om uw ervaring neer te pennen over Zonnebrillen.com. Laat ons weten hoe het was om een bestelling te plaasten op hun webshop. Hoe lang duurde het voordat het pakketje geleverd werd? Hoe is de kwaliteit van de geleverde producten? Twijfel niet en schrijf uw review hier neer. Uw review zal anderen helpen om te beslissen of Zonnebrillen.com iets voor hen is of niet.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  Zonnebrillen.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zonnebrillen.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zonnebrillen.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zonnebrillen.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zonnebrillen.com actief?

  Zonnebrillen.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zonnebrillen.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.