ErvaringenSite

  Ervaringen Zwembad

  Kinderen vinden het altijd leuk om in water te spelen en vooral in de zomer. Echter, hebt u als ouder niet altijd de tijd om ze naar het publieke zwembad te brengen. Een goed alternatief is daarom de aanschaf van een opblaasbare zwembad. De kinderen kunnen dan lekker dagelijks afkoelen in hun eigen tuin. Via de webwinkels kunt u snel en makkelijk een leuke opblaasbare zwembad betrekken. Maar zal zo een zwembad niet te snel lek gaan? Zult u lang moeten wachten op de bezorgdienst? Kunt u ook afdekzeilen bestellen? En hoe is het gesteld met de klantenservice? Klanten die al een zwembad hebben besteld bij zwembad shop kunnen u een beter antwoord geven op deze vragen. Daarom verzamelen wij van ErvaringenSite hun ervaringen en reviews om u zo een beter beeld te geven van de activiteiten en de dienstverlening van deze bedrijven. Uw reactie zien wij ook graag tegemoet op de site!

  Over Zwembad

  Zwembadshop is een online sport- en outdoorwinkel, die opblaasbare zwembaden verkoopt. Het is een onderdeel van de BV. Shoppartners, die in 1999 van start ging als één van de pioniers op het gebied van online winkelen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 100 verschillende winkels en ongeveer 100.00 producten op voorraad. Het bedrijf stelt dat zij door hun wereldwijde netwerk van leveranciers en een groot productassortiment, uniek zijn in hun soort.

  how i run my online art shop (supplies, costs, etc)💫

  Producten en diensten van Zwembad

  Zwembadshop heeft naast de opblaasbare zwembaden ook opzetzwembaden, opblaasbare jacuzzi’s, accessoires en producten voor het onderhoud van uw zwembad. Te verkrijgen zijn kleine zwembaden speciaal voor de kleintjes in voorraad en ook grote zwembaden voor de iets oudere kinderen en het totale gezin. Het gezinszwembad is uitermate geschikt voor het hele gezin. De zwembaden zijn te verkrijgen in verschillende vormen van rond naar vierkant, maar zelf ook rechthoekig opblaasbare zwembaden. Bij de zwembadaccessoires vindt u de artikelen als thermometers, pompen, skimmers, schoonmaakproducten, waaronder de chloortabletten. Natuurlijk niet te vergeten de snorkels, neusklemmen, oordoppen, opblaasbare autobanden en overige leuke spulletjes, welke zeker niet mogen ontbreken voor optimaal zwemplezier.

  Verzending, garantie en betalen bij Zwembad

  Als u vanuit Nederland bestelt en betaalt vóór 16:30u, wordt uw bestelde artikelen de volgende dag al tot aan huis geleverd door Zwembadshop. Mocht het zijn dat een artikel meer tijd in beslag zal nemen, voordat het wordt geleverd dan wordt deze informatie vooraf tijdig bij de descriptie van het product meegegeven. Voor de residenten van België geldt; als u vóór 15:00u uw bestelling heeft geplaatst en betaald, wordt uw bestelling binnen 24u geleverd. De verzendkosten in Nederland zijn 4,50 euro en voor België 5,99 euro. U kunt bij Zwembadshop betalen met overschrijving, iDEAL, creditcard, Bancontact, PayPal, DirectEbanking en op rekening. De laatste optie, op rekening betalen, geldt echter alleen voor bedrijven.

  Complimenten, klachten en tips voor Zwembad

  Het favoriete product van het team van de Zwembadshop is de zwembadverwarming, waarmee u het zwembad 3 tot 5 graden kunt verwarmen. Last van beestjes en ander oppervlaktevuil kunt u vermijden met een zwembad skimmer. Was u al bekend met de zwembad skimmer? Bent u al klant van Zwembadshop? Wij van ervaringensite.be. zijn benieuwd naar uw ervaring met hen.

  Nog niet bekend met de activiteiten en het productassortiment van Zwembadshop. Neem dan gerust u tijd met de reviews van ErvaringenSite.

  Zwembad
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zwembad

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zwembad een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zwembad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zwembad actief?

  Zwembad is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zwembad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.