ErvaringenSite

  Ervaringen Zwembadstore

  Een zwembad in de tuin hebben en op een warme dag er een lekker plons in maken, dat wil iedereen toch? Niet iedereen heeft genoeg plaats om een zwembad te installeren, daarom bestaan er zwembaden die je kan opblazen en nog heel wat mogelijkheden om je een verfrissende duik te kunnen laten nemen in de zomermaanden. Dit alles kan je krijgen van Zwembadstore van Fundoo.

  Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Zwembadstore lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Zwembadstore

  Zwembadstore is een onderdeel van Fundoo en FUN. Je kan bij hen terecht in de Fundoo en FUN winkels over heel België maar ook online kan je door hun assortiment rondneuzen. Je vindt er een groot aanbod zwembaden zoals opblaasbare zwembaden, kinderzwembaden, zwembaden van Intex, Bestway, Gré en Vogue maar je vindt er ook opbouw zwembaden, metalen zwembaden, houten zwembaden en inbouw zwembaden. Je vindt er dus zeker een zwembad voor jouw budget en naar je wens. Zo ben je helemaal klaar om te genieten van het warme weer en dan kan je een verfrissende duik nemen om af te koelen. Wie zegt dat je daarvoor een strand nodig hebt? Een eigen zwembad is dé oplossing!


  Ook al helemaal klaar voor wat fun in het zwembad?

  Diensten van Zwembadstore

  Bij Zwembadstore kan je terecht voor je eigen zwembad, zowel bovengronds als ingebouwd. Je vindt er een breed aanbod zodat je zeker je smaak vindt binnen je budget. Wat dacht je van een plonsbadje? Of liever een GIGA zwembad van 10 meter? Het kan allemaal! je bestelling wordt gratis verzonden vanaf 50 euro, je hebt 365 dagen de mogelijkheid om gratis te retourneren. Je kan alles ook bekijken in de showroom in Nevele.

  Vragen of klachten voor Zwembadstore

  Heb je vragen of een klacht over Zwembadstore? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, e-mail en de online chat op de website. Zwembadstore heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Zwembadstore? Hoe verliep de service? Ziet je zwembad er net zo uit als op de foto? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Zwembadstore. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om één van de producten van Zwembadstore aan te kopen? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Zwembadstore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zwembadstore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zwembadstore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zwembadstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zwembadstore actief?

  Zwembadstore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zwembadstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.