Polar

48 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5 voor Polar komt uit 48 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Polar gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Polar heeft een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan producten, waardoor klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken (90%). De productbeschrijvingen zijn gedetailleerd en informatief, wat helpt bij het doen van weloverwogen aankopen (85%). Helaas zijn er enkele klachten over de levering, waarbij sommige klanten aangeven dat hun bestellingen verloren zijn gegaan of vertraagd zijn geraakt, wat voor frustraties zorgt (70%). Het is ook belangrijk op te merken dat sommige klanten hebben gemeld dat de horloges niet geschikt zijn om mee te zwemmen, wat een belangrijk minpunt kan zijn voor sporters (60%). Over het algemeen biedt de website van Polar een goede winkelervaring met enkele verbeterpunten voor de toekomst.

“Horloge niet ontvangen na mislukte bezorging en pakket zoekgeraakt”

“Niet geschikt voor zwemmen”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Julian Hegge - 5 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Horloge niet ontvangen na mislukte bezorging en pakket zoekgeraakt

Jan van Leeuwen - 10 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Slecht zwemmen meten
  • Onduidelijke oplossing van klantenservice
  • Onvoldoende garantie van terugname
  • Niet geschikt voor zwemmen