Remarkt

15 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.4 voor Remarkt komt uit 15 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Remarkt gevonden hebben:

ErvaringenSite (15)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Remarkt ontvangt zowel positieve als negatieve feedback. Klanten prijzen de eenvoud van het retourproces (70%), maar klagen over het gebrek aan terugbetaling bij foutieve leveringen (30%). Het bedrijf zou kunnen verbeteren door klanten volledig terug te betalen in geval van fouten.

“Foutieve levering van iPhone 6 in plaats van iPhone 6s”

“Geen terugbetaling van prijsverschil na erkennen fout”

👍 0   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Said El Belhadji - 4 jaren geleden

  • Foutieve levering van iPhone 6 in plaats van iPhone 6s
  • Geen terugbetaling van prijsverschil na erkennen fout
  • Onvriendelijke klantenservice bij melden van fout