Trastra

8 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Trastra komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Trastra gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Trastra heeft een geweldige service met handige en snelle conversie van crypto naar euro's (100%). De installatie is eenvoudig en je kan snel gaan shoppen, maar de website is niet erg gebruiksvriendelijk (25%).

“Geweldige service”

“Handig en snel om crypto naar euro's om te wisselen”

“Gemakkelijke installatie en klaar om te gaan shoppen in enkele minuten”

“Niet gebruiksvriendelijke website”

👍 3   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Fleur - 3 maanden geleden

  • Geweldige service

R. Wauters - 6 maanden geleden

  • Handig en snel om crypto naar euro's om te wisselen
  • Gemakkelijke installatie en klaar om te gaan shoppen in enkele minuten

baptiste - 7 maanden geleden

  • Langzaam en niet behulpzaam klantenservice
  • Technische problemen met transacties
  • Niet gebruiksvriendelijke website
  • Moeilijk om cryptocurrency te beheren