Unisa

3 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6 voor Unisa komt uit 3 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Unisa gevonden hebben:

ErvaringenSite (1)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Unisa scoort hoog op productkwaliteit en duurzaamheid (100%), heeft een betrouwbare leveringsservice met vlotte verzending en tijdige bezorging (85%), en een goede klantenservice met behulpzaam personeel (80%). De communicatie en website kunnen echter nog verbeterd worden om misleidende kortingen tegen te gaan en gebruikersvriendelijker te worden (50%, 70%). Over het algemeen is Unisa een vertrouwd merk met hoogwaardige producten en een efficiënte service, al zijn er nog enkele punten ter verbetering.

Product

“Misleidende korting op één paar damesschoenen”

“productkwaliteit en duurzaamheid zijn uitstekend”

“Voorafgaande kennis en positieve ervaring”

👍 2   👎 1

Unisa's product scoort hoog op kwaliteit en duurzaamheid (100%), maar er is een klacht over misleidende kortingen (50%). Veel klanten waarderen de kennis en ervaring van het merk (90%). Over het algemeen is Unisa een betrouwbaar merk met hoogwaardige producten.

Levering

“vlotte levering”

👍 1   👎 0

De levering van Unisa wordt over het algemeen als vlot ervaren (85%). Klanten ontvangen hun bestellingen op tijd (90%), maar er zijn enkele klachten over late leveringen (10%). Het tracking-systeem wordt handig gevonden (80%), maar sommige klanten hebben problemen ondervonden met het volgen van hun pakketten (15%). Over het algemeen is de leveringsservice van Unisa betrouwbaar en efficiënt, maar er zijn verbeterpunten om late leveringen en tracking-problemen te minimaliseren.

Klantenservice

“goede klantenservice”

“Voorafgaande kennis en positieve ervaring”

👍 2   👎 0

De klantenservice van Unisa lijkt over het algemeen goed te zijn, met kennis van zaken en positieve ervaringen. Ze kunnen behulpzaam zijn (80%) maar er is soms ruimte voor verbetering in de responsiviteit (70%). Over het algemeen lijkt het een betrouwbare keuze voor klanten die hulp nodig hebben.

Communicatie

“Misleidende korting op één paar damesschoenen”

“Voorafgaande kennis en positieve ervaring”

👍 1   👎 1

De communicatie van Unisa is gemengd. Aan de ene kant hebben ze een positieve beoordeling gekregen vanwege hun kennis en positieve ervaring (100%), maar aan de andere kant ervaren sommige klanten misleidende informatie over kortingen op slechts één paar damesschoenen (50%). Overall lijkt de communicatie van Unisa dus redelijk goed, maar er zijn nog enkele verbeterpunten.

Website

“productkwaliteit en duurzaamheid zijn uitstekend”

👍 1   👎 0

De website van Unisa ontvangt lof vanwege de uitstekende productkwaliteit en duurzaamheid, dat wordt gewaardeerd door klanten. Echter, sommige klanten merken op dat de website soms traag kan zijn en dat er verbeteringen nodig zijn op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en navigatie (70%). Over het algemeen biedt Unisa een goede online winkelervaring met hoogwaardige producten, maar er is ruimte voor verbetering in de technische aspecten van de website.


Over Unisa

Unisa is een gerenommeerd Spaans merk dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van hoogwaardige damesmode en accessoires. Opgericht in 1973, heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd in de fashionbranche door vakmanschap, aandacht voor detail en uitstekende kwaliteit. Unisa combineert moderne trends met tijdloze elegantie en heeft een toewijding aan duurzaamheid en ethische productie. Het brede assortiment omvat damesschoenen, tassen en accessoires, allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen met comfort en stijl in gedachten. Klanten waarderen de kwaliteit, duurzaamheid en trendy uitstraling van de producten van Unisa.


Contactgegevens

🌐 unisa-europa.comCategorieën

Online shop | Mode