Unisa

3 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6 voor Unisa komt uit 3 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Unisa gevonden hebben:

ErvaringenSite (1)
TrustPilot (2)

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De communicatie van Unisa is gemengd. Aan de ene kant hebben ze een positieve beoordeling gekregen vanwege hun kennis en positieve ervaring (100%), maar aan de andere kant ervaren sommige klanten misleidende informatie over kortingen op slechts één paar damesschoenen (50%). Overall lijkt de communicatie van Unisa dus redelijk goed, maar er zijn nog enkele verbeterpunten.

“Misleidende korting op één paar damesschoenen”

“Voorafgaande kennis en positieve ervaring”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Lydia - 8 weken geleden Trustpilot 🔗

  • Misleidende korting op één paar damesschoenen

Emma Bataille - 3 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • Voorafgaande kennis en positieve ervaring