Unisa

3 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6 voor Unisa komt uit 3 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Unisa gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Unisa ontvangt lof vanwege de uitstekende productkwaliteit en duurzaamheid, dat wordt gewaardeerd door klanten. Echter, sommige klanten merken op dat de website soms traag kan zijn en dat er verbeteringen nodig zijn op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en navigatie (70%). Over het algemeen biedt Unisa een goede online winkelervaring met hoogwaardige producten, maar er is ruimte voor verbetering in de technische aspecten van de website.

“productkwaliteit en duurzaamheid zijn uitstekend”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Olivia - 4 maanden geleden

  • productkwaliteit en duurzaamheid zijn uitstekend
  • vlotte levering
  • goede klantenservice
  • redelijke prijzen