Uphold

22 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.6 voor Uphold komt uit 22 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Uphold gevonden hebben:

ErvaringenSite (16)
TrustPilot (6)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Uphold heeft een aantal voor- en nadelen. Ten eerste maakt het gemakkelijk om geld op te nemen (100%), maar de service wordt als slecht ervaren (50%). Het is echter niet mogelijk om valuta te verplaatsen (0%), wat een groot nadeel kan zijn voor gebruikers die flexibiliteit willen.

“Geld gestolen”

“Slechte service”

“Gemakkelijke opname van geld”

👍 1   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Helena Lecocq - 3 maanden geleden

  • Geld gestolen
  • Beveiliging
  • Slechte service

Stevens - 7 maanden geleden

  • Verplicht verkoop van biometrische gegevens aan derden
  • Account vergrendeld zonder toestemming
  • Gemakkelijke opname van geld