ErvaringenSite

  Ervaringen ACSI Kampeerreizen

  Als je het dagelijkse leven wil ontsnappen, is lekker op vakantie gaan een goede optie om te ontspannen. Maar waar ga je heen?! En hoe? Nederlanders staan bekend om er met de caravan op uit te trekken, het is immers erg gemakkelijk om je eigen kleine huisje bij te hebben. Hiermee kun je dan de hele wereld rond trekken. Bij ACSI Kampeerreizen kun je allerlei kampeerreizen boeken, doorheen Europa en ook een paar locaties erbuiten. Op vakantie kan er wel veel mislopen, zelfs als je die met een organisatie boekt. Om er zeker van te zijn dat je een ontspannende en verkwikkende kampeerreis zult hebben, kun je best eens polsen wat andere mensen zoal denken van ACSI Kampeerreizen. De reviews van klanten kunnen negatief uitvallen! Of zijn de ervaringen eerder positief? Komen er veel lovende woorden naar voren? Dan wordt het al meteen wat interessanter. Op ErvaringenSite kun je alle objectieve besprekingen over ACSI Kampeerreizen vinden, dus lees ze zeker goed door!

  Over ACSI Kampeerreizen
  ACSI Kampeerreizen is onderdeel van ACSI Touroperating BV, een overkoepelend bedrijf van Stichting Administratiekantoor Auto Camper Service International Holding BV dat ook Eurocampings.nl, CampingCard.nl, ACSI Verzekeringen, Suncamp.nl, Acsicampingreisen.de en een ACSI Webshop onder beheer heeft. ACSI bestaat al meer dan een halve eeuw en organiseert sinds 1985 rondreizen voor kampeerders in en buiten Europa. In 2011 heeft ACSI Kampeerreizen een Zoover Award in de categorie Beste Aanbieder Campingvakanties gewonnen. Je kunt ACSI Kampeerreizen bereiken per telefoon (weekdagen tussen 8.30 uur en 20 uur), per e-mail en via Facebook. ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

  Producten en diensten van ACSI Kampeerreizen
  ACSI Kampeerreizen houdt zich voornamelijk bezig met het aanbieden van georganiseerde rondreizen met caravan of camper. Deze reizen zijn voornamelijk gesitueerd in Europa, denk aan Duitsland, Frankrijk, Letland, Litouwen, Ierland, Montenegro, Polen, Servië, Spanje, Italië, Oostenrijk, enzovoort. Hiernaast zijn er ook iets verdere bestemmingen mogelijk, zoals Marokko, Cuba, Namibië en Botswana. Het is ook mogelijk om via ACSI Kampeerreizen een groepsreis te boeken. Hierbij wordt je dan bijgestaan door een reisleider.

  Hiernaast kun je reizen selecteren op basis van een bepaald thema of evenement, denk aan de Italiaanse opera, de Royal Edinburgh Military Tattoo of de Grand Prix Hongarije. Ook Avontuurlijk, Winterzon en Actief zijn keuzemogelijkheden. Je kunt je ook inschrijven voor een nieuwsbrief of een ACSI Kampeerreizen Magazine gratis bestellen.Na je reis organiseert ACSI Kampeerreizen ook reüniedagen, waarop je met je medereizigers kan afspreken en herinneringen ophalen.

  Klachten, complimenten en tips voor ACSI Kampeerreizen
  Op reis gaan is voor de meeste mensen iets wat ze eens per jaar doen. Als die reis dan slecht bevalt, ben je daar zeker dubbel ontevreden over. Maar als het daarentegen super meevalt, ben je erg tevreden! Heb je al eens een reis gemaakt met ACSI Kampeerreizen? Deel dan zeker jouw belevenissen op ErvaringenSite. Vertel anderen hoe je het hebt ervaren en help andere mensen om een duidelijk beeld te vormen van dit bedrijf. Jouw mening is waardevol!

  Portugal vakantie VLOG deel 1| Boottocht & met de DRONE vliegen // Anne Verbij

  ACSI Kampeerreizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ACSI Kampeerreizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ACSI Kampeerreizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ACSI Kampeerreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ACSI Kampeerreizen actief?

  ACSI Kampeerreizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ACSI Kampeerreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.