ErvaringenSite

  Ervaringen Air Malta

  Air Malta plc, meestal gestileerd als Air Malta, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Malta, met het hoofdkantoor in Luqa en haar hub op de internationale luchthaven van Malta. Het exploiteert diensten naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Air Malta lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de nationale luchtvaartmaatschappij van Malta achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Air Malta

  Kort na de Tweede Wereldoorlog werden op Malta verschillende kleine particuliere luchtvaartmaatschappijen opgericht. Onder hen waren The Malta Instone Airline, BAS (Malta) Ltd en Malta Airlines. In 1947 fuseerden de eerste twee bedrijven tot Air Malta Ltd in felle concurrentie met de laatste. Uiteindelijk nam Malta Airlines in 1951 de activiteiten van Air Malta Ltd op en bleef het tot 1973 opereren via een overeenkomst met BEA. De eigenaren van Air Malta Ltd hebben hun onroerend goed, personeel en apparatuur gebruikt om een grondafhandelingsbedrijf op te richten genaamd MAS, Malta Aviation Diensten.

  Producten en diensten van Air Malta

  Air Malta exploiteert diensten naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en in Noord-Afrika. Ook doet Air Malta aan codesharing met andere luchtvaartmaatschappijen, deze zijn: Aeroflot, airBaltic, Air France, Air Servië, Alitalia, Oostenrijkse luchtvaartmaatschappijen, Brussels Airlines, Tsjechische luchtvaartmaatschappijen, Emirates, Etihad Airways, KLM, Lufthansa, Qatar Airways, Swiss International Air Lines en Turkish Airlines. Vanaf februari 2021 exploiteert Air Malta de volgende vliegtuigen: 9H-AEP, 9H-AEQ, 9H-AHS, 9H-NEO, 9H-NEB, 9H-NEC en 9H-NED. 9H-AHS is in volledig witte kleurstelling maar zal naar verwachting medio 2021 de vloot verlaten.

  De voormalige vloot van Air Malta zag er heel anders uit. Air Malta exploiteerde eerder namelijk de volgende vliegtuigen: Luchtbus A319-100, Avro RJ70, Boeing 720B, Boeing 737-200, Boeing 737-300 en Boeing 737-400. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich op niveau 2 van het Skyparks Business Centre, gelegen op het terrein van Malta International Airport in Luqa. Heeft u klachten over Air Malta? Dan kunt u deze indienen op deze locatie of u kunt contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf online. De contactgegevens van de luchtvaartmaatschappij staan vermeld op de website van Air Malta.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Air Malta

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Air Malta? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Air Malta op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Air Malta vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Air Malta of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Air Malta nu achter.

  Air Malta
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Air Malta

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Air Malta een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Air Malta. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Air Malta actief?

  Air Malta is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Air Malta gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.