Ardennes

Alle reviews

Ardennes

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Trivago

2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Ardennes

Ben je toe aan een vakantie, maar wil je niet te ver van huis gaan? Wat dacht je van een vakantie naar de Ardennen? Mooie omgeving, veel natuur en lekker dichtbij. Maar waar moet je heen om een vakantiehuis te boeken? Misschien is Ardennes het bedrijf dat u zoekt. Ze bieden een ruim aanbod aan vakantiehuizen aan in de Belgische Ardennen. Maar hoe weet u nou of het bedrijf te vertrouwen is? Hoe staat het met de kwaliteit van de huizen en de service die geboden wordt? Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daarin meningen en ervaringen van mensen die bekend zijn met het bedrijf en van hun diensten gebruik hebben gemaakt. Deze reviews creëren een helder beeld van wat je van Ardennes en haar vakantiehuizen mag verwachten.

Over Ardennes
Het bedrijf Ardennes is opgericht in 1980 en biedt vandaag de dag meer dan duizend vakantiehuizen aan in de Belgische Ardennen. Het aanbod is erg gevarieerd, zo kun je hele primitieve accommodatie in het aanbod vinden tot de meest luxe verblijven met eigen welness-faciliteiten. Je kunt kamers voor jezelf boeken, maar ook hele kastelen voor families. Niet alleen via de website kunnen de vakantiehuizen geboekt worden, maar ze hebben ook een callcenter die ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar is. Ardennes is een merk van Belvilla AG en ze zijn lid van ANVR en SGR. Wanneer u verblijft in uw vakantiehuis en er mocht iets aan de hand zijn dan hebben ze voor hun klanten een 24 uurs SOS-lijn.

Producten en diensten Ardennes
Het totale aanbod van Ardennes is meer duizend vakantiehuizen in de Belgische Ardennen en wordt op de website verdeeld over 5 regio’s. Zo is er een omgeving Arlon, Bouillon en Neufchateau. Een omgeving Dinant, Han en Chimay. Een omgeving Durbuy, Vielsalm, La Roche en Bastogne. Daarnaast een omgeving Luik, Spa, Hoge Venen en Malmedy. En als laatste de omgeving Namen, Huy en Condoz. Wanneer je jouw gewenste regio geselecteerd heeft krijg je alle vakantiehuizen in dat gebied te zien. Je kunt het aanbod sorteren op populariteit, prijs, waardering, aantal personen of het aantal sterren. Door aan te geven wanneer en hoe lang je wil verblijven en vervolgens met wie krijg je het aanbod wat op dat moment beschikbaar en te boeken is.
Per vakantiehuis staat er een omschrijving van wat het huis allemaal te bieden heeft. Verder worden er tips gegeven door de huiseigenaar en lees je reviews van gasten. Ze hebben eveneens voor je overzichtelijk onder elkaar gezet wat de beste plaatsten in de Belgische Ardennen zijn om te bezoeken en welke activiteiten je kunt ondernemen. Op de website van Ardennes is er verder nog aparte aandacht besteed aan groepsvakantie, last minutes, weekendjes weg, mensen die met een hond reizen en huizen die zakelijk verhuurd kunnen worden.

Ervaringen, mening, suggesties, klachten Ardennes
Ben je zelf ooit op vakantie geweest naar de Belgische Ardennen en heb je aldaar in een vakantiehuis gezeten van Ardennes? Dan horen we graag wat jouw ervaringen waren. We willen je dan ook alsjeblieft vragen hier een review achter te laten met daarin niet alleen je ervaringen, maar ook je mening en misschien ook wel suggesties en al dan niet klachten met betrekking tot het bedrijf. Jouw review zal voor inzicht zorgen in wat men van Ardennes werkelijk kan verwachten. Onze dank is bij voorbaat groot.