ErvaringenSite

  Ervaringen AsiaDirect

  Zuidoost-Azië

  spreekt zeker tot de verbeelding, en het is dus geen wonder dat dit werelddeel een populaire bestemming is bij Nederlanders en Belgen. Thailand, Vietnam, Maleisië, noem het maar op of het staat in de top 10 van meest bezochte landen buiten Europa. Hier op reis gaan is dus zeker een leuke optie. Bij AsiaDirect kun je terecht om reizen naar deze exotische locaties te boeken. Een reis moet je natuurlijk nooit licht opvatten, dus er zeker van zijn dat dit bedrijf jou een goede ervaring kan bezorgen is cruciaal. Hoe kun je dat nu doen? Leer hier op Ervaringensite alle beoordelingen die voormalige reizigers met dit bedrijf eraan gegeven hebben. Wat is de mening van andere mensen? Daar kun je immers veel van leren.

  Over AsiaDirect
  AsiaDirect is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van gepersonaliseerde reizen naar Zuidoost-Azië. AsiaDirect heeft kantoren in Nederland (Den Haag), België (Humbeek) en Thailand (Bangkok). Je kunt AsiaDirect contacteren per telefoon of via WhatsApp. Ook is er een contactformulier op de website. Alle kantoren hebben ook een e-mailadres en lokale telefoonnummers, indien je hen rechtstreeks wil contacteren. Toch liever via Facebook? Dat kan ook. Met een reis van AsiaDirect val je onder de bescherming van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen), net als bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds.

  Producten en diensten van AsiaDirect
  Via AsiaDirect kun je een reis boeken naar Indonesië, Maleisië, Myanmar, Sri Lanka, Thailand, Cambodja, Laos, India, Nepal, Japan, Malediven, Singapore en Vietnam. Je krijgt een flexibel aanbod, want AsiaDirect biedt klanten een reis aan met behulp van Nederlandse en Vlaamse reisspecialisten die een reis op maat kunnen samenstellen. Het unieke aan dit bedrijf is dat deze experts op locatie wonen, dus het is makkelijker om een persoonlijke touch aan te bieden. Je kunt wat betreft reis-stijlen kiezen voor onder andere individuele rondreizen, excursies, familiereizen, strandvakanties, fietsen, koken, budget, natuur, cultuur, enzovoort.Je krijgt bij dit bedrijf een laagsteprijsgarantie. Indien gewenst kun je altijd een prijsvoorstel aanvragen, en je eigen reisplan samenstellen op basis van bouwstenen. Je kunt de reis dan over de telefoon inboeken, of per website en per e-mail.

  Wil je op de hoogte gehouden worden van hun aanbod? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om hun blog te lezen ter inspiratie en voor tips en tricks.

  Klachten, complimenten en tips voor AsiaDirect
  Ben je op reis gegaan met AsiaDirect en hier echt een super positieve ervaring mee gehad? Zou je meteen terug naar Zuidoost-Azië trekken? Overweeg dan zeker eens om hier een complimentje achter te laten voor dit bedrijf. Zo kunnen andere mensen zien dat jij je goed hebt geamuseerd en dat ze AsiaDirect ook kunnen overwegen. Maar natuurlijk geldt dat ook in de andere richting, als je een nare ervaring hebt opgedaan en je bent niet te spreken over AsiaDirect, is het zeker ook handig voor andere mensen als ze hierover kunnen lezen. Jouw ervaringen zijn van het grootste belang, schrijf dus zeker een review.

  Naar school - vakantie voorbij - Live in Concert 2017 - Kinderen voor Kinderen

  AsiaDirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AsiaDirect

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AsiaDirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AsiaDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AsiaDirect actief?

  AsiaDirect is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AsiaDirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.