100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
Sjors V
Met Sawadee naar India geweest en dit was iets om nooit meer te vergeten. De enige smet op de vakantie was dat ik de eerste boekingsbevestiging niet gekregen had. Hier moest ik voor gaan nabellen m...Lees verder
D
Devon van Meerendonk
We wilden eens een keer iets anders doen dan frankrijk, spanje of de "normale" verre reizen zoals bali. Dus toen een groepsreis geboekt naar Alaska. (Ja echt!) Het was adembenemend (niet ...Lees verder
R
Richard T.
Mijn mooiste reis tot nu toe ooit gemaakt naar africa. Dat kan je wel aan dit bedrijf overlaten!Lees verder

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wat een geweldige reis

  Met Sawadee naar India geweest en dit was iets om nooit meer te vergeten. De enige smet op de vakantie was dat ik de eerste boekingsbevestiging niet gekregen had. Hier moest ik voor gaan nabellen maar ze zagen gelijk dat het hun fout is en vonden het zelf ook heel vervelend. Maar dat gezegd, india zelf was top geregeld en 2 weken die ik nooit meer ga vergeten. Een dikke 10!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Unieke trip - adembenemend!

  We wilden eens een keer iets anders doen dan frankrijk, spanje of de "normale" verre reizen zoals bali. Dus toen een groepsreis geboekt naar Alaska. (Ja echt!) Het was adembenemend (niet goedkoop maar toch). Reispapieren waren in orde en begeleiding was erg goed. Ik wil Sawadee hartelijk bedanken voor deze unieke trip!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  beste reis ever!

  Mijn mooiste reis tot nu toe ooit gemaakt naar africa. Dat kan je wel aan dit bedrijf overlaten!


Anderen bekeken ook