ErvaringenSite

  Ervaringen Trafalgar

  Op vakantie gaan is iets waar veel mensen het hele jaar naar uitkijken. Een aantal weken per jaar lekker er op uit en niet met werk bezig hoeven te zijn. Vaak is de voorpret alleen al leuk. Waar ga je naar toe en wat wil je allemaal zien? Om een vakantie voor te bereiden ben je veel tijd kwijt en moet er een hoop uitgezocht en geregeld worden. Heb je geen zin om dit allemaal zelf te doen dan kun je dat ook uitbesteden aan bijvoorbeeld een reisbureau. Voordat je dit doet wil je wel zeker weten met wat voor een bedrijf je te maken hebt. Er is tegenwoordig veel aanbod in de reisbranche en er zijn veel verschillende opties. Trafalgar is een reisbureau dat voor klanten reizen organiseert. Hier op Ervaringensite.be lees je ervaringen van mensen die een reis hebben geboekt via hen. Ze hebben hier reviews achtergelaten waarin je betrouwbare informatie kan vinden dat een goed beeld schept van het bedrijf Trafalgar.

  Over Trafalgar

  Het bedrijf Trafalgar is opgericht in 1947 in Engeland en richt zich in het bijzonder op het organiseren van groepsreizen voor de particulieren markt. Met name speciale reizen in de vorm van een compleet pakket die de klant geheel ontzorgen is de hoofdmoot. Ze bieden deze reizen aan in meer dan 70 landen verspreid over 7 continenten. De naam Trafalgar is afgeleid van Kaap Trafalgar, aan de west kust van Spanje. Bekend van de zeeslag tussen de Britse Marine en de Frans / Spaanse zeevloot onder leiding van Napoleon in 1805. Trafalgar plein in Londen is ook naar deze zeeslag vernoemd.
  Trafalgar is als bedrijf onderdeel van TTC, the Travel Corporation. TTC heeft onder haar vleugels meer dan 200 bedrijven in de reisindustrie en is zelf als bedrijf opgericht in 1920.

  VAKANTIE OP BONAIRE - Weekvlog #76

  Producten en diensten van Trafalgar

  Trafalgar biedt meer dan 300 verschillende vakanties aan, verspreid over verschillende landen en continenten. Ze richten zich met name op groepsreizen en het ontzorgen van de vakantieganger is een groot verkoopargument. Of je nu als alleen reiziger aanhaakt bij een bepaalde groepsreis of je onderdeel uitmaakt van een bestaande groep die een reis wil ondernemen, Trafalgar heeft een oplossing. Op de site van Trafalgar kun je reizen zoeken op bestemmingen, soort reis, seizoenen, maar ook op soort van de groepen. Aangezien ze over 7 continenten verspreid reizen aanbieden zijn de bestemmingen ook erg uitgebreid. Als het gaat om verschillende groep, zijn er keuzes te maken in de grootte van de groep, de samenstelling en of het een privé groep is of niet. Mocht men graag een compleet andere reis willen ondernemen dan degene die er aangeboden wordt in het totale pakket van Trafalgar dan kan men ook kiezen voor een zelf samengestelde reis.

  Ervaringen, mening, review en klachten Trafalgar

  Heeft u in het verleden een reis met Trafalgar geboekt? Of heeft u ooit een stedentrip gedaan via hen? We horen graag wat u er van vond. Uw mening en ervaring worden erg gewaardeerd door degene die op het punt staan een keuze te maken voor een reisorganisatie om hun toekomstige reis te boeken. Als u in contact bent geweest met Trafalgar, maar u heeft besloten om gebruik te maken van hun bedenktijd regeling en uw reis hebt geannuleerd, ook dan horen we u graag! Zowel positieve als negatieve feedback voor het bedrijf is goed om te weten en helpen bij het scheppen van een betrouwbaar beeld van het bedrijf.

  Trafalgar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Trafalgar

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Trafalgar een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Trafalgar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trafalgar actief?

  Trafalgar is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trafalgar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.